...Pasta G, deniz yosunu, yeşil soğan, domates ve biber ile glutensiz pirinç makarnası, pirinç ununun kurutulmuş deniz yosunu tozu, kurutulmuş yeşil soğan, kurutulmuş domates ve biber eklenerek hazırlanmış bir kombinasyondur.
Makarna lezzetlidir ve vücudu, genellikle standart diyette yeterince bulunmayan iyot gibi faydalı bileşenlerle besler.
Aşağıdaki tarife göre pişirilmesi önerilir:
Tuzlu kaynar suya, 0.5 litre suya 100 g makarna ekleyerek, istenirse yağ ekleyin. 5-7 dakika pişirin.
... yüksek seviyede tutuyor ve müşterilerimize en iyi ürünleri sunmaktan gurur duyuyoruz.
Taze ve Doğal: Domates Püresi Ürünleri
Şirketimizin domates püresi ürünleri, taze ve doğal sebzelerden elde edilen özlerle zenginleştirilmiştir. Geleneksel tariflerimiz ve modern üretim tekniklerimizle, sofralarınıza lezzet ve sağlık katıyoruz. Domates, biber ve patlıcan gibi en özel sebzeleri titizlikle işleyerek size kaliteli bir domates püresi deneyimi sunuyoruz.
...SC Biocrisveg, en taze ve yüksek kaliteli meyve ve sebzeleri sunmaya kendini adamıştır. Yerel çiftliklerden masanıza kadar, domates, biber, klementin ve daha fazlasını içeren ürün yelpazemiz, uluslararası standartlara uygun olarak yetiştirilmiştir. Tazeliğin tadını bizimle deneyimleyin!
...Domates püremiz, mevsiminde özenle yetiştirilir, en iyi seçilmiş, doğal ve taze domatesler ile hormon içermeyen biberler kullanılır.
Sadece yarım kaşık ile yemeklere özel bir tat, renk ve aroma katan Türk mutfağının vazgeçilmez ve değişmez tadını sunuyoruz.
...Domates sosu üretim hattı, taze domateslerden başlayarak son paketlenmiş ürüne kadar devam eder. Domatesler, müşterinin taleplerine göre yıkama, ayırma, ezme, yoğunlaştırma, doldurma ve paketleme gibi çeşitli işlemlerden geçer.
Hatay'ın yöresel lezzetlerini bir araya getiren firmamız, Samandağı'nın eşsiz biberlerinden üretilen biber salçamız ve bölgemizin özenle üretilmiş domateslerinden elde edilen Domates Salçamız ile Hatay'ın en seçkin lezzetlerini sizlere sunuyor. Tamamen organik yüksek kaliteli (brix en az 36) salçaları, birbirinden özel reçel ve sosları ile Hatay'ı tüm dünyaya taşıyor. Bu eşsiz lezzet ve güven vere...
...Size zeytin, defne yağı veya saf zeytinyağı ile yapılmış sabunlar, domates ve acı biber sosları, nar sosu (el yapımı ve geleneksel yöntemle üretilmiştir), zeytinyağları (sızma, virgin, pomace, lampant, rafine yağlar) gibi ürünler üretiyor ve sağlıyoruz.
Tüm sertifikalarımız ve standartlarımız mevcuttur. ISO belgelerini, FDA (ABD Sağlık Kurumu sertifikası) ve Türk Ulusal Sağlık Kurumu...
...Pate Rosso – Kurutulmuş domateslerden yapılan lezzetli sos.
Biraz baharatlı, çünkü içine bir tutam acı biber ve sarımsak eklenmiştir; çeşitli gastronomik hazırlıklar için uygundur.
Ürün etiketi
'Araçlar' bölümünde, besin değerleri ve ürünle ilgili diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız.
Eşleştirmeler
Et bazlı ana yemekleri lezzetlendirmek için mükemmel, makarna için ideal bir baharat...
...Kavrulmuş kapya biberleri, güneşte kurutulmuş acı biberler, sarımsak, bal ve tuz ile yapılan, 1-2 hafta boyunca fıçılarda fermente edilen, ardından son dokunuş olarak biraz domates salçası ve sirke ile pişirilen gurme tarzı çok lezzetli ve acı bir biber sosudur. Bu, Allezz Kavrulmuş Acı Biber Sosu'nun "hafif" versiyonudur. Her türlü yemekle tüketilebilecek çok lezzetli ve benzersiz bir acı sostur...
Uluslararası arenada Avrupa, Asya, Ortadogu, Afrika ve Mağrip ülkelerine meyve sebze ihracatı gerçekleştirmekteyiz. Güvenilir ticaretin adresiyiz. Her zaman yeni ortaklıklara ve iş birliğine açığız.
Since 1970, we continue our work by developing and renewing our organic production potential in our own lands and contracted manufacturers.
All areas in our facilities are designed according to food safety standards. Under hygienic conditions, production is made by a professional team.
Our company, which aims to bring high quality products with our customers, has all the necessary certificates i...
... yükseklik
- Manyetik etiketler ve stand ile birlikte gelir
- Dahil olan etiketler: güveç, sebze çorbası, domates çorbası, acı biber, günün çorbası, şefin özel tarifi, peynir sosu, fırın fasulyesi, köri, lapası, ezme ve soğan çorbası
- Maksimum sıcaklık: 98°C
- Çıkarılabilir iç kap
Buffalo gri çorba kazanı ile lezzetli ev yapımı çorbaları kolayca servis edin. Büyük 10 litrelik kapasitesi ile yoğun...
...Taze ürünler konusunda geniş bir yelpaze sunuyoruz; narenciye, üzüm, karpuz, domates, kiraz, incir, şeftali, salatalık, biber, kestane, elma, nektarin, nar ve daha birçok sebze ile yıl boyunca hizmet veriyoruz.
Şirketin kendi soğuk hava depolu paketleme evi bulunmaktadır. Ayrıca GLOBAL GAP ve ISO 22000 sertifikalarına sahiptir.
munevvercelebiAThirafood.com...
...[Geleneksel bir reçel gibi tadılır].
100 g için besin değerleri
enerji (kcal)= 189
erji (Kj) = 789
yağ (g)= 0.3, bunlardan doymuş yağ asitleri (g)=0
karbonhidrat (g) = 464, bunlardan şekerler (g)= 42
protein (g)= 0.8 tuz (g)=0.1
Durum: Yeni
İÇERİK: %54 Korse Yeşil Domates, su, şeker, taze limon suyu, pektin, Timut Biberi %0.2
Net ağırlık: 220 g
Menşei: Korse...
...Bu LED lamba, aynı anda iki sıra bitkiyi aydınlatabilir ve yeşil yapraklara zarar vermez. Domates, salatalık, biber vb. bitkiler ve kenevir bitkileri için kullanılır. Spektrum değişken bir LED lambasıdır, besleme hattı (L2) 730nm'yi güçlendirir, fitokromun uzak kızılötesi foto-alıcı (Pfr) uyararak çiçeklenme sürecini teşvik eder.
LED: Shineon + Prolight / Osram
Işık Sistemi Verimliliği: (P20) 1.8μmol/J'den Fazla - (P54) 2μmol'den Fazla
Güç: 100-277VAC 50-60Hz
Koruma Derecesi: IP65
Mevcut Optikler: 2 X 120º
Spektrum: P20 / P54...
...İki sıra askılı fide ekici, 6 ila 20 cm boyundaki saksısız tüm fide türlerini tarla ürünlerine ekmek için tasarlanmıştır. Fide ekimi, 30 cm'den başlayarak istenilen sıra aralığında yapılabilir. Sebze endüstrisinde, ekici lahana, marul, domates, kereviz, biber ve çilek ekmek için kullanılır. Bahçecilik ve ormanlık alanlarda ise gül, çalı, ladin ve çam ağaçları fidanlıkları kurmak için kullanılır.
...Vermikompost bazlı, karmaşık bileşime sahip, mikro ve biyolojik gübre özellikleri taşıyan evrensel sıvı organik bitki büyüme düzenleyici.
Kullanım şekli:
Kök besleme (sulama, gübreleme), yapraktan besleme (spreyleme), dikim materyalinin ıslatılması.
Kültürler:
Salatalık, domates, biber, patlıcan, dereotu, lahana, soğan, sarımsak, patates, havuç, pancar, çilek, ahududu, üzüm, çiçekler vb.
Etki...
... domates ketçabı
1 tatlı kaşığı hardal kreması
1 tatlı kaşığı Worcestershire sosu
Kırmızı biber
Limon suyu
Tuz
Sosun tüm malzemelerini karıştırın ve bir krema şişesine süzün. N2O krema şarjörü ile doldurun ve iyice çalkalayın. Krema şarjörünü çıkarın ve kapağı sıkıca kapatın. 15 dakika buzdolabında bekletin.
Bu arada, karideslerin çoğunu doğrayın, sadece sunum için 45 tanesini bırakın.
...Hunkar Doğal ve Sağlıklı Gıda İnce Capricciosa Pizza: İtalyan Lezzetlerinin Zirve Festivali
Hunkar Doğal ve Sağlıklı Gıda'nın özel serisi İnce Capricciosa Pizza, geleneksel İtalyan mutfağının en zarif tatlarını sunuyor. Özenle seçilmiş doğal malzemelerle yapılan bu özel pizza, sağlıklı bir beslenme deneyimi sunuyor. Domates sosu, mozzarella peyniri, mantar, enginar, yeşil biber ve siyah zeytin...
...Malzemeler: Capia Biber, Havuç, Sarımsak, Maydanoz, Domates, Karabiber, Kaya Tuzu, Zeytinyağı
Katkı Maddesi İçermez, Koruyucu İçermez, Trans Yağ İçermez...
...Hortikültür bitkileri, gıda olarak kullanılmak üzere yetiştirilen bitkilerdir. Bu bitkiler, meyve, sebze, otlar ve diğer bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi bilimi ve sanatı olan hortikültürün temel bir parçasını oluşturur. Hortikültür bitkilerine örnek olarak domates, marul, havuç, patates, soğan, çilek, biber, brokoli, ıspanak ve daha birçokları verilebilir.
Çoğu hortikültür bitkisi, tohumun...
...Açıklama
Pancarların işlenmesinden elde edilen organik potasyum, tüm bitkiler için kullanılır: meyve ağaçları, sebzeler ve çiçekler;
Sebzeleriniz ve meyveleriniz az verimli mi, şeker ve lezzet eksikliği mi yaşıyor?
Potasyum, meyve ve sebzelerin üretimi için gereklidir: şeker konsantrasyonundaki meyvelerin sayısı ve kalitesi (domates, biber, patlıcan, fasulye, bezelye, kabakgiller…)
Köklenmeyi...
... baharatların kendi lezzetini artırır, baskın olmadan.
Kekik, ızgara etler, balık ve güveçler için mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, domates, patlıcan, patates, kabak ve biber ile yapılan Akdeniz sebze yemeklerinde de en iyi şekilde kullanılabilir. Ayrıca, Akdeniz mutfağı, çorbalar ve yahni tariflerinde de idealdir.
İçerik: 20,00 g
Ürün No: 206614...