Almanya, Koblenz
...Sizce çok, her zaman iyi midir? Bizce değil. Çünkü deha ve delilik çoğu zaman birbirine çok yakındır. Aynı şekilde fındık ve elma parçaları da. Tam tahıl gevreği ile birleştirildiğinde lezzetli bir Bircher müslisi oluştururlar. Bizim GENIE Bircher müslimiz süt ve yulaf sütü veya badem sütü gibi diğer süt alternatifleriyle çok lezzetlidir. Meyve suyu ile de çok lezzetlidir. Önceden hazırlayın ve bir gece buzdolabında bekletin. Süt ve yoğurt ile bekletmeden de deneyebilirsiniz. Siz de bir GENIE olun! Malzemeler: Yulaf tam tahıl gevreği, %11 kurutulmuş elma parçaları ve %14 fındık parçaları.
Fransa, Paris
...Tam yulaf ezmesi %66, şeker kamışı, ayçiçek yağı, pirinç, tam buğday, tuz, pirinç şurubu, buğday unu, arpa maltı şurubu. Soja, fıstık veya kuruyemiş izleri içerebilir. Bu ürünün kökeni, İsviçreli doktor Maximilian Bircher-Benner'e dayanmaktadır (aslında, İsviçre Almancasında bu ürüne "birchermuesli" denir, doktorun adı ve "müsli" kelimesi kelimenin tam anlamıyla "küçük püresi" demektir). Hikaye...
Avusturya, Albersdorf/gleisdorf
...karıştırılmış yoğurt, tatlılar ve lor peyniri üretimi için uygundur. Hazırlama: Geleneksel kalitede Bircher Müsli, meyve parçaları ile ve doğal aroma ile Saklama: + 10°C (+/- 5°), Son kullanma tarihi: açılmamış ambalajda üretim tarihinden itibaren 200 gün, açıldıktan sonra 14 gün Değer belirleyici bileşen: %41,3 100 g hazırlamada toplam şeker: 53,8 g İçerdiği alerjenler: gluten içeren tahıllar, kabuklu yemişler (kuruyemişler)...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play