No results

Sonuç bulunamadı
"ham sığır derisi"

Ürün için "ham sığır"
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Koyun Eti
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Danafilet
Filet de bœuf, et sever et zengin bir lezzet sunarak et severler için popüler bir seçimdir. Bu filet, kalitesi ve tazeliği için özenle seçilmiştir ve ...
Pişirilmiş Kurdele
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...
Dana eti
Dana - kasap eti...
Çiğ Deri Ördek
Bileşim: Ördek %32, Sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Kıyma Sığır Eti
Kıyma - 1 kg...
Omuz bifteği
Omuz bifteği...
Biftek Kesimi
Steak Cut poşet 2,5 kg...
Donmuş domuz boynu
Domuz arka bacaklarıyla mı ilgileniyorsunuz? Domuz bacakları ve diğer yüksek kaliteli domuz eti kesimleri ticareti konusunda uzmanız.
Kemiksiz sığır diz
Kemiksiz Sığır Şin...
Kemiksiz Sığır Bıçağı
Kemiksiz Sığır Bıçağı...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Budama
Budama...
Bonfile
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+...
Sığır kalbi
Sığır kalbi...
Ürün için "ham derisi"
Cajun
Cajun, paprika, sarımsak, soğan, kişniş, kekik, origan, kereviz, karabiber, kimyon, acı biber, hardal tohumları (beyaz ve sarı) gibi baharatlardan ol...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
ördek bacağı
taze veya dondurulmuş, çeşitli çeşitlerde, vakumlu veya toptan...
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Koyun Eti
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Dana eti
Dana - kasap eti...
Yaban domuzu
Geleneksel Yaban Domuzu Terrinesi 90g Jean Brunet...
Çiğ Deri Ördek
Bileşim: Ördek %32, Sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Omuz bifteği
Omuz bifteği...
Biftek Kesimi
Steak Cut poşet 2,5 kg...
Olgun Guanciale
Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, ...
Gıda kalitesi
Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kalit...
Hazırlanmış sardalya filetosu
Çıkarıcı balıkçılık yoluyla elde edilen dondurulmuş işlenmiş sardalya filetoları. Glazürlü dondurulmuş ürün (15%-20%) karton kutulara yerleştirilmiş,...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...
Budama
Budama...
Bonfile
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+...
Camelyaf Kırpılmış
6-9-12-18-24mm ...
Churros
Hamur kaplamalı kızartılmış atıştırmalıklar. Churros sıcak çikolata ile servis edilir.
Karaağaç Talaşı
Erlen ağacı, uzun zamandır sporcular arasında somon, alabalık, deniz ürünleri ve aslında diğer tüm et türlerini tütsülemek için popüler olan nötr, den...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play