Almanya, Gelsenkirchen
... + Arka kısımlar %40) %93 VL - Dengelenmiş (Ön kısımlar %60 + Arka kısımlar %40) %98 VL - Ön kısım %93 VL - Ön kısım %98 VL - Arka kısım 4 kesim %93 VL - Arka kısım 4 kesim %98 VL İşlenmiş Donmuş Sığır Eti Tür: Buffalo Sığır Eti Tarz: Donmuş Donma Süreci: BQF Özellik: Kemiksiz Parça: Tüm Parçalar Ürün Türü: Kırmızı Et Donmuş Sıcaklık: - Dondurulmuş: eksi 40 derece Celsius - Depolama: eksi 20 derece Celsius.
Almanya, Neutrebbin
Sırbistan, Ruma
...Etin kuru yaşlandırması nedir? Et (genellikle sığır eti) ilk aşamada nem kaybeder, bu da Kuru Yaşlandırma Makinesi tarafından oluşturulan özel bir mikro iklim sağlar. Kuru yaşlandırma süreci, etin dış yüzeyinde belirli mantar türlerinin (mantarlar) büyümesini teşvik eder. Bu, bozulmaya neden olmaz, ancak etin yüzeyinde dışsal bir "çekirdek" oluşur ve bu, et pişirildiğinde kesilir. Bu mantar...
İspanya, Lleida
Canlı hayvan ticareti, sığır, koyun... ve sığır ve koyun taze eti.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play