... + Arka kısımlar %40) %93 VL
- Dengelenmiş (Ön kısımlar %60 + Arka kısımlar %40) %98 VL
- Ön kısım %93 VL
- Ön kısım %98 VL
- Arka kısım 4 kesim %93 VL
- Arka kısım 4 kesim %98 VL
İşlenmiş Donmuş SığırEti
Tür: BuffaloSığırEti
Tarz: Donmuş
Donma Süreci: BQF
Özellik: Kemiksiz
Parça: Tüm Parçalar
Ürün Türü: Kırmızı Et
Donmuş Sıcaklık:
- Dondurulmuş: eksi 40 derece Celsius
- Depolama: eksi 20 derece Celsius.
...Etin kuru yaşlandırması nedir?
Et (genellikle sığıreti) ilk aşamada nem kaybeder, bu da Kuru Yaşlandırma Makinesi tarafından oluşturulan özel bir mikro iklim sağlar.
Kuru yaşlandırma süreci, etin dış yüzeyinde belirli mantar türlerinin (mantarlar) büyümesini teşvik eder. Bu, bozulmaya neden olmaz, ancak etin yüzeyinde dışsal bir "çekirdek" oluşur ve bu, et pişirildiğinde kesilir.
Bu mantar...