Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...100 g zencefilli ekmek için besin bilgileri Enerji 1307 KJ / 312 Kcal Yağ 1.4 g Bunun içinde doymuş yağ asitleri 0.15 g Karbonhidrat 68.3 g Bunun içinde şekerler 42.7 g Protein 4.7 g Tuz 0.2 g Son tüketim tarihi üretimden itibaren 4 aydır. Zencefilli ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir. Tam bal, çünkü tarifimize başka bir tatlandırıcı eklemiyoruz. Net ağırlık: 250g Ambalaj: ahşap kalıp-film-etiket + karşı etiket Üretim süresi: 15 gün...
Belçika, Liège
... Yenileme Mısır'da M.Ö. 16. ve 12. yüzyıla tarihlenen mezarlarda koltuklar ve tabureler bulunmuştur. Orta Çağ'da Avrupa'da, ilk yenileyiciler, soylular için sandalyeleri onarmaktadır. Zamanla, XVIII. yüzyılda, ahşap sandalyelerin, taburelerin ve bankların yerini almak üzere evlere girmeye başlayacaklardır. Kullanılan malzemeler; kamış, bataklık samanı ve çavdar samanıdır. Yenileyici, sandalyenin çerçevesinin etrafında döndürdüğü "sonsuz ip" tekniğini kullanır.
Fransa, Chalons En Champagne
...Bu silolar düz temeller üzerine monte edilmelidir. Standart olarak merkezi ve gravite ile boşaltma için tasarlanmıştır. İyi akışkanlık gösteren tüm kuru tahılların depolanması için hesaplanmıştır (buğday, mısır, arpa, çavdar, soya, bezelye, pirinç, ayçiçeği, kanola). Bazı uygulamalar için özel bir bileşim gereklidir: küspelerin, endüstriyel peletlerin (ahşap peletleri vb.) depolanması.
Türkiye, Istanbul

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play