Almanya, Heidelberg
...Chipotle biberinin yoğun, dumanlı bir tadı vardır ve bu tat, barbekü sosunu çağrıştıracak kadar etkileyicidir. Tex-Mex mutfağının bu klasiği, ceviz, fındık ve kakao gibi tatlı lezzetleri sayesinde birçok yemeği zenginleştirecektir. Kullanım alanları: soslar, yağlar, sirke ve vinaigrette'ler, beyaz etli balık, kümes hayvanları, ızgara et, ekmek ürünleri, peynir.
... pişirilmesiyle hazırlanır. Humus, Orta Doğu bölgesinde popüler bir sostur. Özellikle nohut püresi ve tahin (susam püresi) ile hazırlanır. Humus, en iyi pita ekmeği ile servis edilir. Salsa, Meksika mutfağında yaygın olarak kullanılan bir sostur ve genellikle domates ve biberlerle yapılır. Kırmızı sos, Meksika ve Güneybatı Amerika'da yaygın olarak kullanılan ünlü bir salsa türüdür. Chipotle sosu, Meksika mutfağında popülerdir ve adobo chipotles, sade yoğurt veya Meksika kreması, sarımsak ve lime suyu ile yapılır. Özellikle tacos veya fajitalar için kullanılır.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bu biberin Meksika karakteri, acı soslar ve salata soslarında tam olarak ortaya çıkar. Özellikle chipotle ve guacamole gibi ulusal Meksika yemeklerindeki yeri açısından. Bu yoğun soslar, sıcak yemekler için mükemmel bir sos olabileceği gibi, sandviç ve pizza sosu olarak da kullanılabilir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, salatalar, marine sosları, et yemekleri, kümes hayvanları ve balık, garnitürler. Tat Keskin, orta acılık 100 gr. için besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 12 Yağlar (g / 100g)… 17 Karbonhidratlar (g / 100g)… 33 Enerji değeri (kcal / 100g)… 330...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play