Fransa, Saint-Vérand
...Üzüm çeşidinin canlılığı. Budama: verimi kontrol etmek için çok kısa goblet budaması. Hasat: elle. Şarap yapımı: Geleneksel Beaujolais yöntemi, yarı karbonik, tam salkımlarla. Ortalama 8 gün bekletme. 6 ila 8 ay boyunca tanklarda olgunlaştırma. Tadım notları: Sade bir şarap! Burunda, şakayık ve kirazın karakteristik aromaları belirgindir. Damakta sağlam ve etli. Taninler mevcut ama sert değil. Üzüm çeşidinin yuvarlaklığı burada büyük bir derinlikle kendini gösteriyor.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play