Belçika, Waterloo
...Chingolo Yanlış Balık Balık İkiz Fusello Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º Tür: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 1 kg ile 1,30 kg Kalibre: Kalibre yok...
Fransa, Lyon
...köken VBF veya Fransa veya AB ... Kesim örnekleri: - Flank - Şank - Flap - Skirt - Kuyruk - Asılı biftek - Göğüs - Karaciğer - Flap - Entrecôte - Chuck - Örümcek...
Litvanya, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai
Hollanda, Enschede
...Sığır Et İsimleri: Bebek Top - Kangal Biftek Blade Steak (Pot Roast) - Sukadelap Brisket - Göğüs (kas) Chuck - Omuz/Alt Kaburga Chuck Roast - Güveç Eti (sığır parçaları, kıyma eti) Chuck tender (petit tender) - Diamanthaas, Yahudi bifteği Club Steak (Ayrıca NY Steak veya Strip Steak olarak da bilinir) - Entrecôte Delmonico Steak - Ribeye Eye of Round - Arka Kısım (Rosbif) Flank Steak/Et...
Fransa, La Garde
... kaburgalar, Kemsiz şerit biftek, Alt yuvarlak london broil, Alt yuvarlak rostosu, Şef kesim ribeye, Göğüs ucu, Chuck kol rostosu, Chuck tender, Çapraz kaburga rostosu, Filet mignon, Arka rostosu, Kısa kaburgalar, Şank primal, Sırloin flap, Şerit filet, Tenderloin rostosu, T-bone, Tam göğüs, Üst sığır bifteği vb. Gönderim detayları: Gönderim yöntemi: 40 FT YÜKSEK-Q Soğutulmuş KONTENYNERLER -18C - Denizle. Ölçü: Her 40 fitlik dondurucu konteynerde toplam net ağırlık 27 MT, her kutuda TR Numarası ile. Tahmini gönderim süresi: 35 ila 43 iş günü Denetim: Sevkiyat öncesi hijyen kontrolü.
Almanya, Taunusstein
...Dış/Dahili Sığır Sığır Şin/Şank Kemikli Sığır Chuck Sığır Clod Sığır Chuck Rulonu Sığır Göğsü Kemikli Sığır Göğsü Tavuk Kanadı Kökü Sığır Sırt Kemiği Sığır Chuck Kemiği Sığır Kaburga Göz Kemiği/Küp Rol Kemiği Sığır Sternum/Göğüs Kemiği Sığır Omuz Kemiği Sığır Kemiği/Nest Kemiği/Diz Kemiği Sığır Göğsü Yağı Sığır Plaka Kasları Sığır Bağ Dokusu...
Finlandiya, Turku
...Premium Avustralya sığır eti (Chuck ve Rump) ile yapılan sulu burgerler. Her gün el yapımı ve lezzet dolu.
Romanya, Constanta
...Maria, 1995'ten beri Romanya'daki en iyi hayvanları sunmaktadır. Taze ve dondurulmuş Kuzu, Koyun, Keçi, Sığır ve Dana eti sağlıyoruz. Kesimlerimiz şunları içerir: Tenderloin, Prime Rib, Brisket, Flank, Shin & Shank, Knuckle, Topside, Silverside, Rumpsteak, Baş Eti Kesimi, Eyeround, Chuck & Blade, Chuck Tender, Ribeye Steak, Heel.. Yan ürünler: Mide, Testis, Kuyruk, Ayak, Omasum, Akciğer, Aort, Dil, Diyafram, Karaciğer, Tendon, Maske, Burun, Bağırsak, Yağ, Böbrek, Karaciğer, Kalp, Penis.. Ayrıca, en yüksek standartlarda ve premium Dana, Genç Boğa ve Sığır markası ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play