No results

Sonuç bulunamadı
"çiğ koyun eti"

Ürün için "çiğ koyun"
Tuzlu Merino Koyunu
Tuzlu Merina Koyunu / Islak Tuzlu Koyun Derileri Merina Boyut 7/+ (7/+ sqft) Ortalama: 9 sqft...
Castilian Koyun Yünü - kirli yün, yün, ham yün, yağlı yün
Ovintegral Iberia olarak, Castellana koyun yetiştiriciliğinden elde edilen yünün iyileştirilmesi ve seçimi konusunda uzmanız. Hem beyaz (24-28 mikron...
Ham Koyun Yünü
KÜÇÜKBAŞ HAYVAN KÜÇÜKBAŞ YÜN HAM MADDELERİ İÇİN ALICI ARIYORUM.
Sığır Kuyruk Kılı, İnek Kuyruk Kılı, Koyun Yünü, At Kuyruk Kılı
Üretim sürecimiz: toz giderme → yıkama → yüksek sıcaklık dezenfeksiyonu. Özenle seçilmiş yüksek kaliteli at kuyruğu kılı, renk homojen, karışık değil...
WET-BLUE KOYUN DERİSİ
WET-BLUE KOYUN DERİSİ...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Tavuk Filetosu
derili veya derisiz tavuk filetosu, taze veya dondurulmuş.
Domuz sırtı
Monte Safira'nın Domuz Filetosu, markanın kalite ve geleneğe olan bağlılığını örnekleyen birinci sınıf bir domuz filetosudur. En iyi yerel etlerden te...
Ön et
{"translation_list":[{"translation_result":"La Viande avant, et sever et severin severin severin severin severin severin severin severin severin sever...
Taze domuz eti
Taze Domuz Eti Taze Domuz Eti İddialar Organik Antibiyotik Olmadan Yetiştirilmiştir GDO'suz...
Eşek filetosu
Eşek filetosu...
TEREYAĞ
Çeşit: BUTIRRA HARDY Olgunlaşma dönemi: Eylül'ün 1. haftası...
Ürün için "çiğ eti"
deniz ürünleri
Tüm istiridyelerimiz 'claire' içinde olgunlaştırılır, bu kil içine kazılmış havuzlar, yüksek gelgit katsayıları sırasında deniz suyu ile beslenir.
Faux filet sığır eti
Sığır "Faux filet"i, et severler için popüler bir seçimdir ve yumuşak bir doku ile zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu "...
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
Karides - Soyulmuş
IQF & Blok • RPND / RPUD Çiğ soyulmuş – Temizlenmiş veya temizlenmemiş...
sığır flank membranı
sığır iç organları...
Sığır Omasum
Donmuş Sığır Omasum Köken AB, Güney Amerika...
Omuz bifteği
Omuz bifteği...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Tuzlu domuz pastırması
Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapı...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Pork Head - Pork Head
PORK HEAD 1/2 Cut 20 kg frozen Boxes 1 x 40 fcl hq rf cnt in the 26 mt net wgth...
Donmuş et - hammaddeler
Donmuş et Mevcut paketler: 0.500 kg paket 2.00 kg paket Ürün özellikleri: Salyangozlar bir kez 5-7 dakika pişirilir. Kabuklarından çıkarılır, temizlen...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play