İspanya, Sabadell
...PACS'te gıda formülasyonlarınız için geniş bir fonksiyonel bileşen ve katkı maddesi yelpazesi sunuyoruz. • Doğal özler • Antioksidanlar • Gıda kalınlaştırıcılar • Besin takviyeleri • Proteinler • Vitaminler • Koruyucular • Tatlandırıcılar • Fosfatlar • Amino Asitler • Dehidre Sebzeler • Asitlendirme ajanları Ürünlerimiz, özel ambalajlama ve/veya dağıtım hakkında daha fazla bilgi için lütfen ticari ekibimizle iletişime geçin. İhtiyaçlarınıza uygun seçenekler sunmaktan memnuniyet duyarız.
Fransa, Cornillé
...F.B.S.™ 40/80, %80 çözünürlükte dehidre edilmiş ve %40 kolajen içeren bir proteindir. Bu doğal aroma, et suyu veya jelatin (sığır aspik gibi) hazırlamak için idealdir.
Fransa, La Jaille Yvon
MCÖ Productions, Fransız bir şirket olup, soya bazlı bitkisel proteinlerin uzman üreticisidir. 2018 AgreenStartup ödülünün sahibi olan şirket, dünyada benzersiz olan patentli bir yöntemle, başlangıçta tekstüre soya proteinlerinde bulunan izoflavonları (fitööstrojenler - endokrin bozucular) çıkarmaktadır. Bugün, MCÖ Productions, NOPHYTO soya bitkisel proteinlerinin TEK üreticisidir: - Kategorisin...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli un, %23.73 dehidre yaban mersini, yumurta, şeker, tereyağı, kabartma tozu, tuz. 100g için besin değerleri: Enerji 1503Kj, 356Kcal, yağ 9g, bunlardan doymuş yağ asitleri 5.2g, karbonhidrat 62g, bunlardan şeker 35g, protein 6.8g, tuz 0.37g.
... kolesterolü düşürme) - E vitamini gibi antioksidanlar açısından Soyulmuş fındık, çeşitli şekillerde tüketilebilir: - Olduğu gibi - Aperatif olarak - Tatlı hazırlıklarda (brownie, sürülebilir krema, pralin...) CROC'ELLA, Fransa'nın PACA bölgesinde, Bouches-du-Rhône departmanında, Marsilya'da bulunan bir kuru meyve atölyesidir. Ayrıca İtalyan (antipasti) ve Fas (İtalyan ve Fas zeytinleri) ürünleri de dağıtıyoruz. CROC'ELLA'da şunları bulabilirsiniz: - Dehidre edilmiş meyveler - Soyulmuş meyveler - Tuzsuz kavrulmuş - Tuzlu kavrulmuş...
Portekiz, Leiria
...Mantar Unları Aromas ve Boletos mantar unu üretim sürecimiz, mantarı dehidre ettikten sonra herhangi bir nişasta veya başka bir malzeme eklemeden toz haline getirmeyi içerir. Öneriler: Mantar unumuzu çorba, sos, ekmek, makarna, peynir, bisküvi, tatlılar gibi her türlü yemeğin hazırlanmasında kullanabilirsiniz. Mevcut: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. 100 g başına besin bileşimi. Yağlar - %1,3 Karbonhidratlar - %78 Lifler - %14 Proteinler - %15...
Fransa, Saint Honorine La Chardonne
... organik bakım, güçlü faydaları olan doğal bileşenlerden oluşmaktadır: - Aloe Vera. Aloe Vera yaprakları, cilt için faydalı vitaminler ve proteinler içerir. Epidermisin nemini korur ve koruyucu bir bariyer oluşturur: - Mango yağı, cildi besler ve yumuşatır; - Shea yağı, yüze besin ve ışıltı kazandırır. Ayrıca gençleştirici özelliklere sahiptir. Format: 50 ml...
... olarak yetiştirilen ürünlerden elde edilen, genetiği değiştirilmemiş ve sertifikalı kalitede patates nişastası ve patates flakeleri üzerine odaklanıyoruz. Ayrıca, yerli ve modifiye patates nişastası, mısır nişastası, buğday nişastası, tapiyoka nişastası, bezelye nişastası ve pirinç nişastası, dehidre patates ürünleri (patates flakeleri veya patates granülleri gibi), bitkisel proteinler (buğday...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play