Portekiz, Bragança
...Doğal Kabuklu Badem Görünüm ve Doku Kahverengi renk, çeşitli boyutlarda mevcut; Sert ve çıtır doku. Kullanım Farklı türdeki işleme için idealdir, müsli, protein barları, atıştırmalıklar.
Polonya, Brzozów
... değirmende öğütülebilir, bu nedenle elde edilen un, glütensiz ekmek, krep ve pankek yapmak için kullanılır. Kaba buğdayda, baklagiller ve lif gibi birçok protein bulacağız. Yulaf lapası, magnezyum açısından zengindir ve siyah çikolatadan daha fazlasını içerir. Yulaf lapası, kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren ve serotonin üretimi için gerekli olan lizin gibi dışsal amino asitler içerir. Karabuğday, yüksek miktarda potasyum, B vitaminleri - B1, B2, B6, PP, E vitamini ve demir, çinko, silisyum ve kalsiyum içerir.
Fransa, Montelimar
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
Fransa, Riec Sur Belon
... Balıkçı midyesi (kaynak Fransa): doğal yataklardan elde edilir ve deniz tabanında çekilen dragalarla avlanır. Çok bombeli ve "mavi mor" renkteki kabuğu, sarı ve oldukça aromatik bir et içerir. Ambalaj: 5kg-10kg-15kg torbalar / 4x1.4kg-8x1.4kg modifiye atmosferde kapalı tepsiler (7 günlük son tüketim tarihi ile) Onları debyssuslu (pişirmeye hazır) olarak sunuyoruz: byssusunu çıkarmak için bir makine ile temizlenmiş, ayrıca debyssuslu olmayan seçenekler de mevcuttur.
İtalya, Turin
...Doğal, kavrulmuş, haşlanmış, küp doğranmış ve ezme malzemeleri her zaman izlenebilir olup, bazıları organik sertifikalıdır. Sıkı güvenlik ve kalite standartlarını korumak, en iyi lezzet, doku ve aromayı elde etmemizi sağlar. Mevcut Ürünler: -Fındık kabuklu, -Doğal / Kavrulmuş Küp Fındık -Doğal / Kavrulmuş Fındık Unu (Un) -Fındık Ezmesi...
Fransa, Levallois Perret
...Ras el hanout, güçlü aromatik ve az acı bir karışımdır. Kendine özgü, sıcak ve yumuşak bir tadı vardır. Başlıca bileşenleri arasında acı biber, kişniş, kimyon, sarımsak, nane, defne yaprağı ve tuz bulunmaktadır. Ras el hanout'un mutfaktaki kullanımları: - Kuskusu, tajinleri, pastillaları, sebze yemeklerini, kabuklu deniz ürünlerini, beyaz etleri ve balıkları lezzetlendirir. Ras el hanout'un faydaları: - Anti-inflamatuar, anti-enfektif ve antioksidan özelliklere sahiptir...
Almanya, Husum
...Nitelikler: Tam çekirdekler (doğal) Renk: Açık, Açık Amber veya Amber Boyut: Yarım, Çeyrek, Parçalar Kabuklu Renk: Beyazlatılmış veya Beyazlatılmamış Boyut: Jumbo, Jumbo/Büyük, Orta, Türler: örn. Chandler, Non-Chandler, Hartley, Tulare, Howard, Serr Boyutlar: Jumbo 34 mm + Büyük 32 mm + Orta 29 mm + Bebekler 24 - 29 mm İşleme dereceleri: Kızartılmış ve karamelize edilmiş Granüller, çeşitli boyutlar Un ve Püre...
Almanya, Hamburg
... kabuklu, açık kahverengi ile sarımsı kahverengi arasında değişen cevizler geç olgunlaşır ve kabuklarından mükemmel bir şekilde çıkarılabilir. Bu çeşidin çok iyi, güçlü bir ceviz tadı vardır. Ceviz çeşidi, geç filizlenmesi, yüksek verim güvenliği, özel ceviz kalitesi ve doğal olarak gelişmiş hastalık dirençleri nedeniyle Avrupa'nın en iyi cevizlerinden biridir.
Yunanistan, Almyros
Badem ve antep fıstığı işleme endüstrisi. Müşterilerimize sunuyoruz: a. Doğal olarak açılmış kabuklu antep fıstıkları (%99,9 açık ağız) b. Yeşil bütün antep fıstığı çekirdekleri c. Sarımsı kabuklu antep fıstıkları d. Bölünmüş antep fıstığı çekirdekleri (bölünmüş kabuklu antep fıstıkları) e. Soyulmuş antep fıstığı çekirdekleri f. Küp doğranmış kabuklu antep fıstıkları g. Kavrulmuş ve tuzlu kabuklu...