İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan bölgesel bir tarifle, Piyemonte'nin otantik bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit yağsız taze et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (mevsime bağlı olarak haşlanmış lahana, pazı veya ıspanak) ile doldurulmuştur. Ana malzemeler arasında haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, haşlanmış lahana ve mortadella bulunmaktadır. Bu lezzet kombinasyonu, gerçek Piyemonte mutfağını tatmak isteyenler için mükemmel, benzersiz ve geleneksel bir gastronomik deneyim sunar.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play