Almanya, Eckental
...Alman domuz bağırsakları 34/36 kendi üretimimizden. Maksimum 12 uç. Açık Sadece Almanya'da üretiyoruz!
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai
...Bunlar, karkasın kemiklerinin çıkarılmasından sonra kalan domuz etleridir. Üretici: Ukrayna Özellik: Soğutulmuş, Dondurulmuş Soğutulmuş ürünler: 0 +4 ºC'de 12 gün Dondurulmuş ürünler: -18 ºC'de 6 ay...
İsveç, Kinna
İyi günler, sığır, domuz ve at eti ile Lego kesimi konusunda uzmanlaşmış bir kesimhane işletiyoruz. Kendi tütsüleme tesisimizle et ürünleri hakkında bilgi sağlıyoruz. İlginizi çekiyorsa, lütfen bir teklif almak için bize e-posta gönderin. Saygılarımla, E-posta: jatrade@outlook.com...