Fransa, Sarrola-Carcopino
...Güzellik Adası'nın Le Figatelli'si, en az 21 gün olgunlaşan domuz karaciğeri, boğazı ve göğsünden yapılmaktadır. Her bir parça yaklaşık 250g ağırlığında ve 20cm uzunluğundadır. Ambalaj: yaklaşık 40 parça için 10kg'lık karton Saklama: maksimum 18°C Son kullanma tarihi: 65 gün...
Danimarka, Taastrup
...Donmuş Domuz Boğazı Ana hedefimiz müşterilerimizi memnun etmek ve uzun vadeli bir iş ilişkisi sürdürmektir. Ayrıca, Donmuş Domuzlarımız İslami (HALAL) ve uluslararası gerekliliklere uygun olarak özel olarak elle kesilmektedir. Tüm insani hayvan muamelesi ve kesim gerekliliklerine, kesim doğruluğu da dahil olmak üzere, sıkı bir şekilde uyum sağlıyoruz. Herhangi bir sorun olmadan FOB / CIF herhangi...
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai
...Domuz boğazı, kas lifleri ve bağ dokuları açısından zengindir. 232 kcal içerir. Elastik maddelerin yüksek içeriği nedeniyle, boğaz ile zenginleştirilmiş yemekler pişirilir. Üretici: Ukrayna Özellik: Soğutulmuş, Dondurulmuş Soğutulmuş ürünler: 0 +4 ºC'de 12 gün Dondurulmuş ürünler: -18 ºC'de 6 ay...
Almanya, Taunusstein
... Domuz Böbrekleri Donmuş Domuz Yanak Donmuş Domuz Kalbi Donmuş Domuz Karaciğeri Donmuş Domuz Boyun Kemikleri Donmuş Domuz Derisi Donmuş Domuz Dili Donmuş Domuz Boğazı Donmuş Domuz Burnu Donmuş Domuz Bacağı Donmuş Domuz Ön Ayakları Donmuş Domuz Arka Ayakları Donmuş Domuz Kuyrukları Donmuş Domuz Kulak Kapağı...
Fransa, Malataverne
...Ürün Bask Bölgesi'nden İçindekiler: karaciğer, domuz boğazı ve yağı, rehidre edilmiş porcini mantarı %4, yumurta, soğan, tuz, dekstroz, aromalar, karabiber, sarımsak, tatlandırıcılar: monosodyum glutamat ve disodyum inozinat, biber. Domuz eti Fransa menşeli. Porcini mantarlı pate, kırsal bölgelerimizin geleneksel bir tarifidir. Ayrıca, onu 'banderillas' tarzında porcini pate, guindillas ve...
Hollanda, Ottersum
... Göğüs Filetosu - Broiler tavuk karkası - Broiler tavuk kanadı - Broiler tavuk butu - Broiler tavuk filetosu - Broiler tavuk göğsü - Donmuş Domuz Boyun Kemikleri - Donmuş Domuz Derisi - Donmuş Domuz Dili - Donmuş Domuz Boğazı - Donmuş Domuz Burnu - Donmuş Domuz Omuzu - Kemiksiz, Derisiz Donmuş Domuz Yaka - Kemiksiz, Derisiz Donmuş Domuz Bonfile - Kemiksiz, Derisiz Donmuş Domuz Tenderloin - Donmuş...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play