...Güzellik Adası'nın Le Figatelli'si, en az 21 gün olgunlaşan domuz karaciğeri, boğazı ve göğsünden yapılmaktadır. Her bir parça yaklaşık 250g ağırlığında ve 20cm uzunluğundadır.
Ambalaj: yaklaşık 40 parça için 10kg'lık karton
Saklama: maksimum 18°C
Son kullanma tarihi: 65 gün...
...Donmuş DomuzBoğazı
Ana hedefimiz müşterilerimizi memnun etmek ve uzun vadeli bir iş ilişkisi sürdürmektir. Ayrıca, Donmuş Domuzlarımız İslami (HALAL) ve uluslararası gerekliliklere uygun olarak özel olarak elle kesilmektedir. Tüm insani hayvan muamelesi ve kesim gerekliliklerine, kesim doğruluğu da dahil olmak üzere, sıkı bir şekilde uyum sağlıyoruz. Herhangi bir sorun olmadan FOB / CIF herhangi...
...Domuzboğazı, kas lifleri ve bağ dokuları açısından zengindir. 232 kcal içerir. Elastik maddelerin yüksek içeriği nedeniyle, boğaz ile zenginleştirilmiş yemekler pişirilir.
Üretici: Ukrayna
Özellik: Soğutulmuş, Dondurulmuş
Soğutulmuş ürünler: 0 +4 ºC'de 12 gün
Dondurulmuş ürünler: -18 ºC'de 6 ay...