Almanya, Wippingen
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Tam veya yarım parçalar halinde, doğal tuz ve baharatlarla harmanlanmış İber domuz eti kıyması ile hazırlanmış bir ürün. İnce bir dokuya sahip, karakteristik bir aromaya ve hafif bir lezzete sahiptir. 4 aydan fazla bir olgunlaşma süresine sahip, hafif lezzet, karakteristik aroma ve ince doku. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, sosisleme ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe palamudu...
...Domuz Kuyruğu Domuz Kaburga Domuz Ayakları Domuz Arka Ayakları Domuz Ön Ayakları Domuz Bacağı Domuz Midesi Domuz İnce Bağırsakları Domuz Kulağı Domuz Kulağı Kapağı Domuz Başı Domuz Kaval Kemikleri Tam Domuz Carcasa Domuz Göbeği 10 Islak Tuzlu Domuz Derisi Domuz Sırt Yağı Derisi Soyulmuş Domuz Sırt Yağı...
... işleme ve üretim aşamasına kadar dikkatle takip edilmektedir. Aşağıdaki gibi geniş bir donmuş domuz eti yelpazesi sunuyoruz: - Donmuş domuz bağırsakları - Donmuş domuz beyni - Domuz Kuyruğu - Domuz Kaburga - Domuz Ayakları - Domuz Arka Ayakları - Domuz Ön Ayakları - Domuz Bacağı - Domuz Midesi - Domuz İnce Bağırsakları - Domuz Kulağı - Domuz Kulağı Flapı - Domuz Baş - Domuz Bacakları - Bütün Domuz Carcasi - Domuz Göbeği 10 - Islak Tuzlu Domuz Derisi - Domuz Sırt Yağı - Derisi Soyulmuş Domuz Sırt Yağı...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play