... işlemi için ürüne kesme yapmak üzere bir bıçak mili ile kullanılabilir. Bu, domuz yanakları için yüzde birin altında (sıcaklık bağımlı) bir kalıntı kabuğu ile optimal bir derindirme sonucu sağlar veya bıçak silindiri yerine yukarıdan basınç cihazı (silindir) ile kullanılabilir.
Avantajlar
- Tek bir makinede iki işleme prosedürü, ürün verimliliğini artırır
- Domuz yanakları ve yüksek soğutulmuş...
...Casonsei (veya casoncelli), Bergama mutfağının en bilinen yemeklerinden biridir. Bu dolgu makarna yemeği, domuz ve sığır etlerinin artıkları kullanılarak ortaya çıkmıştır. Zamanla, iç harcına eklenen: amaretti, kuru üzüm ve limon kabuğu ile zenginleşmiştir.
Pastificio Davena'nın “Bergamasca Casonsei”si, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markasıyla sertifikalandırılmıştır.
250g ve 500g paketlerde mevcuttur.
... turşular buna uymaz, çünkü ekşi tat, jambonun hafif tatlı aromasını bastırır. Küçük şeritler veya küpler halinde kesildiğinde, makarna yemeklerinde, gnocchi, krep veya sebze ve fasulye çorbalarında harika aromasını ortaya çıkarır.
Üretici: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), İtalya.
Hava ile kurutulmuş domuz çiğ jambonu. İçindekiler: Domuz eti, deniz tuzu. +1°C ile +10°C arasında soğuk saklayın. Ürün İtalya'dan. IT-99-L-CE...