İtalya, Orbassano
...Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
Avusturya, Lind Im Drautal
BRUNNER Nudel üretimi, yaklaşık 25 çalışanı olan genç, dinamik bir Kärntner aile şirketidir ve çeşitli lezzetlerde Kärntner makarnası veya pasta üretimine odaklanmıştır. Şirket, Albin ve Günter Brunner kardeşler tarafından kurulmuştur. Şirketin en önemli ilkesi, en yüksek tazelik, kalite ve ürün güvenliğini sürekli olarak sağlamaktır. Bu, yıllardır IFS (Uluslararası Gıda Standardı - yüksek seviye...
İspanya, Malaga
İtalya'dan Arjantin'e, ardından İspanya'ya taşınan mutfak kültürlerinin bir karışımına teşekkür ederiz. Otuz yılı aşkın deneyime sahip, önceden pişirilmiş gıda ve buğday unundan türetilmiş gıda üretiminde uzmanlaşmış bir gıda ürünleri şirketi olmaktan gurur duyuyoruz. En yüksek kalitedeki dondurulmuş önceden pişirilmiş ürünlerimizi keşfedin. Size olağanüstü bir Arjantin empanadası, ravioli; fırınd...
İspanya, Santoña-Cantabria
... bir malzeme veya makarna ile birlikte bir yan yemek olarak da kullanılabilir. Galicia Kıyıları İstiridyesi Zeytinyağında Galicia Kıyıları istiridyesi doğal haliyle, lezzet dolu bir kabuklu deniz ürünü olarak sunulmaktadır; yüksek protein içeriği ve zengin besin değeri ile dikkat çeker. Bu hazırlama, şüphesiz en geleneksel aperatiflerden biridir. Koruyucu ve renklendirici içermeyen konserve. Doğrudan, ek bir sos olmadan tüketilebilir, ancak tadı, üzerine hafif bir sızma zeytinyağı ile de artırılabilir.
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Almanya, Berlin
Taze makarna ve derin dondurulmuş taze makarna ürünleri üretimi: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, doldurulmuş Gnocchi, el yapımı doldurulmuş makarnalar, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Özel kalitede taze makarnalar. En iyi malzemeler ve özel üretim yöntemleri ile özel makarna üretiyoruz.
İtalya, Olbia
... kalitelerini korumaktadırlar. Ürünler: - Dondurulmuş el yapımı makarna: ihracat ve saklama için idealdir. Üretimle aynı anda dondurulmakta ve yeni yapılmış ürünün tüm kalitelerini korumaktadır. - Dondurulmuş seadas: peynirle doldurulmuş makarna, kızartılarak veya fırında pişirilerek, arzuya göre bal veya şekerle tatlandırılabilir ya da tuzlu olarak tüketilebilir. - Sardunya geleneksel tatlıları: papassini, amaretti ve tiliccas.
İtalya, Corato
Durum buğdayı öğütme, kuru, taze, doldurulmuş, dondurulmuş makarna, ekmek ve pizza üretimi için çeşitli türlerde durum irmiği üretimi için.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play