Macaristan, Budapest
...Endonezya mutfağında kişniş, tempeh tariflerinde ve fasulye yemeklerinde kullanılmaktadır. Tohumlar, lahana, mısır, chutney ve sosları zenginleştirir ve ayrıca sebze turşusu yapımında da kullanılır, bu da onları her mutfak için çok yönlü bir ek haline getirir.
Fransa, Avignon
Biyolojik dondurulmuş meyve ve sebze üreticisi olan FRDP, Fransa'nın güneyinde, Avignon'da bulunan bir şirkettir. Faaliyetinin %100'ü 20 yılı aşkın süredir organik tarıma adanmıştır. Gerçekten de, organik tarım, abone olduğumuz tüm değerleri temsil etmektedir. Bizim işimiz, Fransa'daki çiftçiler veya çiftçi grupları ile doğrudan organik sebze tedarik zincirleri kurmaktır; ayrıca, Benelux, İspanya...
Fransa, Grigny
...Kişniş seçilmiş, yıkanmış, IQF olarak dondurulmuş, doğranmış ve ambalajlanmıştır. Eşsiz tadı ile tanınmaktadır. Pirinci, bir tajin yemeğini veya bir omleti lezzetlendirebilir. Ayrıca soslarınızı ve salatalarınızı da aromalandırabilir. Bu kaliteli ürün, ZIP poşeti sayesinde tüm lezzetlerini koruyacaktır. AMBALAJ: 8 x 250 g = 2 kg...
Finlandiya, Turku
...Hafif ve İnce Bir Lezzet — Ve Yüksek Değerli. Barramundi, Pişirme konusunda oldukça çok yönlüdür: Kızartılabilir, ızgara yapılabilir, kömür ateşinde pişirilebilir, buharda pişirilebilir veya alüminyum folyo ile sarılıp sıcak kömürlerde pişirilebilir. Zencefil, sarımsak ve kişniş ile buharda pişirmeyi deneyin. Hacim: 400g (±%10)/ 2 adet Anlık Dondurulmuş...
Belçika, Anthisnes
...Mauboussin parfümleri burada, uzmanlara özel bir parfüm sunuyor. Üst notalarda soğuk baharatlar ve dondurulmuş karabiberin oluşturduğu bir buket, sıcak ve duyusal bir kalp olan tarçın ile yer değiştiriyor; bu da, amber/patçuli ile imzalanmış, soylu ve erkeksi bir alt nota ile tamamlanıyor. OdunsuDoğulu Üst notalar: bergamot, soğuk baharatlar (siyah biber, kakule, kişniş) İÇERİKLER Alkol Denat...
Belçika, Ardooie-koolskamp
...kereviz, sedir, rezene, yeşil fasulye, pırasa, mantar, soğan, bezelye, biber, patates, balkabağı, arpacık soğanı, ıspanak, yeşil soğan, şeker bezelyesi, tatlı mısır, domates. Otlar: fesleğen, defne yaprağı, maydanoz, taze soğan, kişniş, su teresi, dereotu, çemen, kekik, nane, origanum, maydanoz, roka, biberiye, adaçayı, tarhun, thai fesleğeni, kekik, su teresi. Meyveler: böğürtlen, ananas, çilek. Malzemeler: biber, köri yaprağı, galangal, sarımsak, zencefil, limon otu, lime yaprakları, zeytin.
Belçika, Hulshout
Dondurulmuş baharatlar dünyasında pazar liderlerinden biri. Konvansiyonel baharatlar ve organik baharatlar: organik fesleğen, organik frenk soğanı halkaları, organik frenk soğanı pul biberi, organik sarımsak, organik dereotu, organik dragon, organik dereotu, organik dragon, organik maydanoz, organik kişniş, organik sarımsak küpleri, organik sarımsak dişleri, organik kekik, organik maydanoz, organik biberiye, organik roka, organik adaçayı, organik kekik, organik bahçe turpu...
Fransa, Milly-La-Forêt
...frenk soğanı veya estragonu yıkayıp duruladıktan sonra, sıkıp keserek, birkaç saat içinde kurutmakta veya dondurmaktadır. 100.000 ton üretim kapasitesine ve dünya genelinde beş tesise sahip olan DAREGAL grubu, dondurulmuş aromatik otlar üzerinde hakimiyet sürmektedir. Bazı ürünlerimiz: INFÜZE YAĞLAR (Endülüs sarımsağı, dereotu, fesleğen, frenk soğanı, limon otu, kişniş, nane, kekik, düz maydanoz...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play