Fransa, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES, Vosges'te bıldırcın yetiştiriciliği konusunda uzmanlaşmış bir Fransız şirketidir. Yaklaşık 50 yıldır, aile şirketi hayvan refahına ve kaliteye önem vermektedir. Bıldırcınlar yerinde doğmakta, yetiştirilmekte, kesilmekte ve işlenmektedir. Şirket, yerel bitkisel gıdalar kullanmakta ve sürdürülebilir uygulamaları tercih etmektedir. Uzmanlığımız, bir yandan hayvanların seçimi, di...
Exim GmbH East-West Trade, uluslararası ticaret alanında önde gelen bir şirkettir ve Doğu Avrupa ile Batı Avrupa arasında mal ve hizmet değişimi konusunda uzmanlaşmıştır. Kuruluşundan bu yana, Exim GmbH, her iki bölgedeki şirketleri bir araya getirmede ve onlara yeni pazarlara açılmalarında yardımcı olmada önemli bir rol oynamıştır. Uluslararası ticaretin özellikleri ve gereksinimleri konusunda de...
Polonya, Bydgoszcz
...Ürün yelpazemizde III. kategori ürünleri bulunmaktadır: - Donmuş domuz, geyik ve sığır pastası blokları. - Domuz ve geyik, sığır trimmeleri. - Geyik, sığır ve domuz kulakları. - Domuz, sığır ve geyik boru kemikleri. - Domuz yağı. Ayrıca yaban etinden iç organlar da mevcuttur!
Birleşik Krallık, Widdington
...Yerli geyik eti, yağsız ve sağlıklı bir ettir. Minimum sipariş bir tondur. Taze veya dondurulmuş olarak teslim edilebilir. Size şunları sağlayabiliriz: Geyik Şank, Geyik Artıkları ve Küp Küp Kesilmiş, Kemikli Geyik Butu ve Kemiksiz. Yüksek protein içeriği Düşük yağ (3%) Tavuk ve Hindiye göre daha düşük kolesterol Demir gibi vitaminler ve mineraller açısından zengin. İlaç ve Tıbbi Ürün İçermez - steroid yok, antibiyotik yok. Yüksek Omega 3 ve Omega 6 Kilo kaybını destekler Kas gelişimini ve iyileşmesini teşvik eder...
İspanya, La Coruña
...Aspersa maxima çeşidine ait salyangoz eti parçaları. Çift pişirilmiş (blanşe edilmiş) İç organları çıkarılmış Vakumlu paketlenmiş...
Hollanda, Hp Leusden
...Donmuş Domuz Eti Özellikler: Derisiz, yağsız ve kemiksiz; her yarım karkas aşağıdaki dört parçaya kesilir: 1. Boyun: Her parça en az 0.8kg net. 2. Omuz: Her parça en az 1.35kg net. 3. Bel: Her parça en az 0.55kg net. 4. Bacak: Her parça en az 2.2kg net. Her et parçasında az miktarda yağ kalması gerekmektedir. Her kartonda, yukarıdaki şartlardan daha az ağırlığa sahip bir et parçasına izin...
İspanya, Cobatillas
DONDURULMUŞ TAVUK ETİ SATIŞI, ARKA Bacaklar VE TAVUK BUTLARI. GIDA ÜZERİNDEN TEKLİFLER VE STOK LIKİDASYONU.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play