Almanya, Neutrebbin
Almanya, Gelsenkirchen
... + Arka kısımlar %40) %93 VL - Dengelenmiş (Ön kısımlar %60 + Arka kısımlar %40) %98 VL - Ön kısım %93 VL - Ön kısım %98 VL - Arka kısım 4 kesim %93 VL - Arka kısım 4 kesim %98 VL İşlenmiş Donmuş Sığır Eti Tür: Buffalo Sığır Eti Tarz: Donmuş Donma Süreci: BQF Özellik: Kemiksiz Parça: Tüm Parçalar Ürün Türü: Kırmızı Et Donmuş Sıcaklık: - Dondurulmuş: eksi 40 derece Celsius - Depolama: eksi 20 derece Celsius.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play