İtalya, Orbassano
...Her ülkenin gnocchi için kendi geleneksel tarifi olabilir, farklı boyutlar, şekiller ve malzemelerle. Ancak İtalya'da, "gnocchi" ilk kez yaratıldığı yer, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna türüdür; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, her damak tadına uygun, hatta en hassas olanlara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
Avusturya, Lind Im Drautal
BRUNNER Nudel üretimi, yaklaşık 25 çalışanı olan genç, dinamik bir Kärntner aile şirketidir ve çeşitli lezzetlerde Kärntner makarnası veya pasta üretimine odaklanmıştır. Şirket, Albin ve Günter Brunner kardeşler tarafından kurulmuştur. Şirketin en önemli ilkesi, en yüksek tazelik, kalite ve ürün güvenliğini sürekli olarak sağlamaktır. Bu, yıllardır IFS (Uluslararası Gıda Standardı - yüksek seviye...
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Donmuş doldurulmuş makarna üretimi Ravioli - Sebadas - Gnocchi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play