Almanya, Ankum
...Donmuş Tavuk Kalpleri En iyi not: A notu ve Iso, Haccap, Helal sertifikalı. %100 taze donmuş tavuk kalpleri Saklama sıcaklığı: -18 °C ile 24 °C. Ambalaj: Müşteri siparişlerine bağlıdır; ister gıda üretimi için et fabrikası, ister restoranlar ve oteller için toptan ve dağıtım amaçlı, isterse restoranlar ve kafeteryalar, tüketici pazarları ve gıda perakendeciliği için. Her türlü ambalaj, kullanım amacına göre mevcuttur. Uygun ambalaj 6 × 2 kg / 4 × 2,5 kg torba, 12 × 900 g kap L / P 10 kg ve/veya 15 kg karton.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play