İtalya, Orbassano
...Su, yumurta ve irmik karışımı, bu makarna şekli için mükemmel karışımı oluşturur; bu makarna, boru şeklinde ve pürüzlü, çizgili bir yüzeye sahiptir. Bu doku, sosları yakalamak ve tutmak için tasarlanmıştır, bu da onu zengin ragù (et sosu) ile mükemmel bir eşleşme haline getirir.
...Fiyonk Makarna Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g...
Slovenya, Krmelj
...Kıvrımlarımız, İtalyanca'da "horozun tepesi" anlamına gelen Creste di gallo makarnasına benzemektedir. Eğri kenarları ve boş ortası ile dikkat çeken bu çeşit, minyatür horoz tepelerine benzeyen kendine özgü şekli ile bilinir. Yüksek kaliteli durum buğdayı irmiğinden üretilen bu makarna, zengin bir dokuya ve çiğnenebilir bir yapıya sahiptir; bu da onu eşlik eden sosların lezzetlerini mükemmel bir...
Litvanya, Kaunas
...Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteyi önemseyen tüketiciler tarafından takdir edilmektedir. Durum buğdayı makarnası, daha fazla protein, faydalı karbonhidratlar ve diğer besin maddeleri içeren, üst düzey kaliteli sağlıklı bir üründür. Durum unu, yüksek protein içeriği ile karakterize edilir ve bu nedenle makarna endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Durum buğdayı makarnası kilo alımına...
...Durum buğdayı irmiği, serbest gezen yumurtalar Bu tür makarna 9 dakikada pişer ve daha kalın bir makarnadır. Soslarınızı özellikle iyi tutacaktır.
İtalya, Catania
...Sicilya'da yetiştirilen yüksek kaliteli Russello sert buğdayından elde edilen, bronzdan çekilmiş ve yavaş kurutulmuş makarna. 500 gramlık paket.
Yunanistan, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• İrmikten yapılmış kuru makarna, zeytin, beyaz peynir, domates, yeşil biber. • Premium kalite ve en iyi tat. • %100 doğal - lezzet artırıcılar, aromalar, katkı maddeleri, koruyucular vb. yok. • Karbonhidrat açısından zengin. Yunanistan'ın Peloponez bölgesinde yetiştirilen durum buğdayı irmiği, yerel kontrol altında olan çiftliklerden taze yumurtalar ve diğer malzemeler yerel çiftçilerden temin edilerek atölyemizde yoğrulup kurutulmaktadır. Bir lokma makarnada tüm Akdeniz lezzetleri.
Fransa, Paris
...Durum buğdayı irmiği (86.21%), Yumurta (8.62%), Buğday filizi (3.45%), Doğal porcini ekstresi (1.72%) 5 kg porciniye (Boletus Edulis) eşdeğerdir. Buğday ve yumurta içerir. 100g için enerji değeri: Enerji – Energy 1445 KJ/ 340,81 kcal Yağlar - Fats Doymuş yağ asitleri - Saturated fatty acids 1,68 g 0,78 g Karbonhidratlar - Carbohydrates Şekerler – Sugars 68,16 g 1,22 g Protein – Protein 11,67 g Tuz – Salt 0 g Ean13:3701511705244 Referans:tagliatellebiocepeitalie1...
İtalya, Corato
Durum buğdayı öğütme, kuru, taze, doldurulmuş, dondurulmuş makarna, ekmek ve pizza üretimi için çeşitli türlerde durum irmiği üretimi için.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play