İtalya, Guidonia
...Sitede görüntülenen fiyatlar perakende fiyatlardır. İçindekiler: Biber %44, ayçiçek yağı, ton balığı %16, ekmek (buğday unu "00"), su, doğal maya, kapari, patates nişastası, maydanoz, şarap sirkesi, tuz. Asidite düzenleyicileri: Laktik asit, sitrik asit Ambalajlar: Cam kavanoz ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 Toptan fiyatından %30 indirim. Fiyat listesini talep et...
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Cevizli tereyağımız, %35 kaviardan oluşmakta olup, piyasadaki en yoğun ve aromatik tereyağlarından biridir. Küçük bir dokunuş olarak, ızgara edilmiş kırsal ekmek üzerinde istiridye ile birlikte servis edilebilir. (net ağırlık 20 ve 40g). Son tüketim tarihi 4 ay Referans: PTBEURC Bileşim: Tereyağı, kaviar (%35) Yetiştirme: Fransa Tür: Sibirya Mersin Balığı (Acipenser baerii) Saklama: Ambalajda belirtilen son tüketim tarihi Ağırlık: 40g...
Portekiz, Cascais
...Bu geleneksel Portekiz tarifi için sadece temel malzemeler: Morina balığı, soğan, zeytinyağı ve sadece balığın tadını artırmak ve korumak için tuz. Gerçek, oldukça basit Portekiz usulü morina tarifi. Balığın tadını ve dokusunu iyi koruyan çok kaliteli bir konserve. Kızarmış bir ekmek dilimi üzerinde, istenirse bir diş sarımsakla ovulmuş ve bir kadeh beyaz şarapla birlikte servis edilir. Ref COLI-008 Stokta / Hızlı Gönderim Güvenli ödeme CB veya PayPal ile Avrupa'ya 9.90€'dan başlayan fiyatlarla 4 günde teslimat 30 gün içinde değişim veya iade...
Fransa, Landeleau
...Kara buğday krepini, ekmek yerine kahvaltıda soğuk olarak tüketebilir, ayrıca yeşil salata, sebzeler, ton balığı veya küçük tavuk parçaları ile doldurulmuş bir "sağlıklı sandviç" olarak da yiyebilirsiniz. Poher bölgesinin geleneksel krepidir, Finistère Merkezinde Çap: yaklaşık 40 cm İçindekiler: Süt, kara buğday unu (%55), buğday unu, yumurta, GDO'suz soya unu, ayçiçeği yağı, tuz Dengeli tarifi...
İtalya, Aci Sant'antonio
Pastacılık ve gastronomi için yarı mamul ürünler üreten bir şirketiz. Ürünlerimiz şunlardır: baba, savarè, bignè, kakolu bignè, kahveli bignè, antep fıstıklı bignè, çilekli bignè, domatesli bignè, acı biberli bignè, kuşkonmazlı bignè, mürekkep balığı siyahı bignè, sandviç ekmeği, bitkisel kömürlü sandviç ekmeği, kenevir unu ile yapılan ekmek, 5 tahıllı ekmek, tam buğday unu ile yapılan ekmek, pancarrè ve gastronomik panettone. Baba, savarè ve bignè için, klasik kuru serinin yanı sıra, yumuşak ve uzun süre saklanabilen bir seri de bulunmaktadır ve bu alanda DÜNYA ÇAPINDA TEK ÜRETİCİYİZ.
İspanya, Valencia
... ve portakal suyu. Klasik: Sütlü kahve ile tost (beyaz veya tam buğday ekmeği), domates veya reçel ile. Petite Lupe: Sütlü kahve ve Fransız bikini (peynir ve jambon ile). Öğle Yemekleri Serrano jambonu, brie peyniri ve zeytin tapenade. Taze ton balığı, domates ve zeytin. Sobrasada ve emmental peyniri. Tam tahıllı 6 tahıllı ekmek, serrano jambonu, roka, Burgonya peyniri ve konfit domates. Tavuk...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play