Fransa, Creissels
...Süzme işlemi, tahliye tankı ile kalıba dökme arasında Karpuz kuyruğu, süzme işlemi sırasında peynir altı suyunun homojen dağılımını sağlar Peynir teknolojisine uygun uzunluk ve genişlik Dokuma polyester kıl örtüsü Değişken hız Temizlik için yan erişim kapaklı örtü (NEP)...
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Gerçek Manastır Birası. Çok dengeli, güzel bir yuvarlaklıkla. Yuvarlak ve yumuşak bir bira. İçinde malt notaları ve yoğun meyve notaları bulunuyor, bu da ona yuvarlaklık katıyor. İnce çiçeksi ve şerbetçi otu notaları, damakta son dokunuşu yapıyor. Bu, gövdesi olan dengeli bir biradır. Stil: Sarı Bira Alkol: 6.4° Maltlar: Pilsen, Münih 25, Manastır ve Buğday Şerbetçi Otları: Golding, Challenger ve Strisselspalt IBU: 21 Peynir: Wimereux Kreması, Gorgonzola, Meyvemsi Comté Et: Domuz Eti (Orloff Kızartması) Balık: Sote Deniz Tarağı Yemekler: Potjevelsh...
İtalya, Orbassano
...Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
...Dalya El Yapımı Dondurulmuş Beyaz ve Kaşar Peynirli Pide: Geleneksel Lezzetlerin Pratik Keyfi Geleneksel Türk mutfağından ilham alan Hunkar markası, el yapımı pidelerini dondurulmuş formda sunuyor. Beyaz peynir ve bolca cheddar peyniri ile zenginleştirilen bu pide, orijinal Türk tarifine %100 sadık kalarak hazırlanıyor ve dondurulmuş olarak paketleniyor. Artık bu eşsiz lezzeti istediğiniz zaman...
Fransa, Collégien
...Fransa'da Tasarlanmış, Üretilmiş ve Montajı Yapılmış olan makinelerimiz, "Origine France Garantie" sertifikasına sahiptir. Biz, Fırıncılık-Pastacılık alanında ekipman üreten tek Fransız tasarımcı ve üreticiyiz. "Dresseuse/pocheuse", "fonceuse à tarte" ve "table vibrante" konularında uzmanız. Tekrar eden görevlerden sizi kurtarmayı, aynı zamanda el yapımı üretimin özelliğini korumayı hedefliyoruz.
İtalya, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca, yerel inek sütü ile üretilen ve 45 gün olgunlaştırılan bir peynir. Bu peynir, belirgin ama çok güçlü olmayan bir tat ile karakterizedir, bu da onu aperatifler veya öğle ve akşam yemeklerinin kapanışı için mükemmel kılar. Rustico, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. El işçiliği ve eşsiz tadı, onu İtalyan peynir geleneğinin mükemmel bir ürünü haline getirir.
...Ihlamur ve ayous ağacından yapılan servis ünitelerimiz tamamen el oymasıdır ve organik yağlı boya ile cilalanmıştır. Özel olarak tasarlanmış servis ünitelerimiz kendi atölyemizde üretilmektedir. Ürünün doğal cila ve yaşlandırma cila olmak üzere iki renk alternatifi bulunmaktadır. Lütfen sipariş notunuzda istediğiniz rengi belirtin. Boyut: 70*15cm...
... canlandırmak için çok etkilidir! Aşçıların en iyi arkadaşı! Kokuya maruz kalan herkes için, balık, peynir gibi kokular, kahve telvesi deodorandır. İçindekiler: Marne'den ayçiçek yağı*, Hindistan cevizi yağı*, Marne'den fındık yağı, Vaucluse'den zeytinyağı*, Fransız beyaz kil, Reims'ten toplanan arabica kahve telvesi*. *Organik tarımdan elde edilmiştir. İÇERİKLER: Sodyum Ayçiçek Yağı, Sodyum Hindistan Cevizi Yağı, Sodyum Fındık Yağı, Sodyum Zeytin Yağı, Su, Gliserin, Montmorillonit,...
Yunanistan, Kilkis
...Göze çarpan şekilde daha az maliyetli, ancak el yapımı üretim ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyum sağlayan, nispeten küçük bir peynir atölyesi. Parçalar halinde teslim edilir, biz veya müşteri tarafından kolayca monte edilebilir. - Daha ekonomik - Hızlı montaj - Taşınması kolay - El yapımı üretim için ideal EKİPMAN LİSTESİ - 300 litre süt soğutma tankı - 100 litre kremayı ayırma makinesi - 300...
Fransa, Esquiule
...Balaka peynir evi, Ossau Iraty çiftlik peynirinin uzmanıdır. Taze peynirler satın alıyor ve bunları Bask Ülkesi'ndeki mahzenimizde 4 ila 8 ay olgunlaştırıyoruz. Bu peynirler yalnızca Bask Ülkesi ve Béarn dağlarındaki çobanlar tarafından üretilmektedir. Manuel ve el yapımı olgunlaştırma. Bu peynir, AOP (Denetimli Menşei Belgesi) avantajına sahiptir.
İspanya, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Mahón-Menorca D.O.P. yarı olgunlaşmış el yapımı Queso Quintana, %100 doğal malzemelerle ve koruyucu veya katkı maddesi olmadan, çiğ inek sütü ile üretilmiştir. Peynir ustamız ve peynir olgunlaştırma ustamız tarafından olgunlaştırılmıştır. Her zaman Menorca adasının geleneksel peynir yapım sürecine ve binlerce yıllık olgunlaşma uygulamalarına saygı gösterilmektedir. 2 ila 5 ay arasında olgunlaşan...
İspanya, La Pobla De Benifassà
...Pastörize keçi sütü ve siyah trüf ile hazırlanmış el yapımı peynir. Silindirik bir şekle sahip. Peyniri yoğun ve kapalı, biraz elastik. Rengi fildişi, siyah trüf parçaları ile ve hafif trüf tadı ile. Olgunlaşma süresi 45 gün. Süt intoleransı bulunmaktadır. Akasyalı trüf balı ile harika bir uyum sağlıyor.
Türkiye, Istanbul
...Özel bir gurme tarzı ve el yapımı turşudur; Kırmızı (mor) Soğan, Bal, Elma sirkesi, karabiber, kekik, kişniş tohumu ve deniz tuzu ile yapılmaktadır. Bu benzersiz tat, sayısız yiyecek ve mutfakla uyumludur. Bir hamburgerde, sosisli sandviçte ve sosis tabağında tüketilebilir. Deniz ürünleri, her türlü şarküteri tabağı ve peynir tabakları için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Bu ürün %100 vejetaryendir, katkı maddesi içermez ve tamamen doğal malzemelerle yapılmıştır. Rafine şeker ve/veya yapay tatlandırıcılar yerine bal ile yapılmaktadır.
... su ile durulanır - Apron, sıkma olmadan kuruması için serilmelidir - Apron kuru bir yerde saklanmalıdır - Avrupa Direktifi 89/686/EEC ve EN 467 standardına uygundur Fonksiyonlar: Süzme, Fırına verme, Şekillendirme, Filtrasyon, Laminasyon, Taşımacılık Bağlantılar: X Bağlantı, Harness, Standart Renkler: Beyaz, Mavi, Sarı, Kahverengi, Siyah Meslekler: Mezbahalar – Kasaplar, Şarküteriler – Salamura, İkramcılar – Fıçı imalatı, El yapımı üretim, Bahçe merkezleri, Süt fabrikaları – Peynir imalatı, Spirulina Genişlik: 90 cm Uzunluk: 110...
Avusturya, Schwarzach
...Avusturyalı Premium Peynir ve Sosis Dükkanı. Alpen Sepp International. Çayır sütünden el yapımı peynirler. Avusturyalı alpin gıda ürünlerini keşfedin - dağ peyniri, alpin peyniri, yarı sert peynir, kuru veya sert sosis.
Belçika, Nivelles
...Lezzetli ve eriyen, Waterloo peynir kroketlerimize kendinizi kaptırın. Daha fazla bilgi için hemen bizimle iletişime geçin.
Türkiye, Istanbul
...Çocukluğunuzda aradığınız lezzetleri unutturmamak için var gücüyle çalışan Arist - Kendine has delikli yapısıyla tamamen el yapımı olan Ariste Eski Kaşar Peynirlerinin lezzetinin önemli bir diğer parçası ise hak ettiği şartlarda ve sürede dinlendirilmiş olmasıdır. Emekle işlendikten sonra özenle dinlendirilen Ariste Eski Kaşarları yüksek nemli özel soğuk hava depolarında jüt çuvallar içinde saklanmaktadır. Ariste Trakya Eski Kaşar peyniri, her yıl sözleşmeli mandıralarımızda, tüm dinlendirilmiş peynir ailesinde olduğu gibi şirden maya ile üretilmiştir.
İsviçre, Lütisburg
... hassas bir işleme sağlamak için en modern teknoloji ile donatılmıştır. Kullanımı ve bakımı kolaydır, bu da onları her peynir imalathanesi için maliyet etkin bir seçim haline getirir. Makineler, dayanıklılık ve güvenilirlik garantisi veren yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Kalt'ın bir "Käsefertiger"ı ile sütünüzden en iyi şekilde yararlanacağınızdan emin olabilirsiniz.
Eşleşen ürünler
Peynir Üreticisi
Peynir Üreticisi
Diğer Ürünler
Kaseteli pres
Kaseteli pres
...Pastörize sütle yapılan lezzetli taze peynir. Yumuşak ve otantik dokusu sizi büyüleyecek. Salatalar veya tatlılar ile mükemmel.
Fransa, Auterive
...Tutkunun egzotik tadı, muzun tatlılığı ve hindistancevizi'nin duyusallığı ile buluştuğunda, nadir, ince ve olağanüstü tatların tutkunlarını kesinlikle memnun edecek bu mücevher doğar. El yapımı olan bu ürün, düşük şeker içeriğine sahiptir, bakır kazanlarda küçük partiler halinde el ile pişirilmiştir, renklendirici, katkı maddesi, koruyucu ve aroma eklenmeden üretilmiştir. İçindekiler: Muz...
Fransa, Pessac
Siendas, Sardinya'daki üreticileri dünya genelindeki alıcılarla buluşturur. Portalımız, üreticilerin aracı olmadan adil bir fiyattan satış yapmalarını sağlar. Siendas'ın amacı, üreticilerin emeklerinin karşılığını adil bir şekilde almasını sağlamak ve aynı zamanda nihai tüketiciye yüksek kaliteli ürünler sunmaktır. Sitemizde, karışık sipariş verme imkanı, tek gönderim, tek fatura.
...Sadece ekolojik olarak yetiştirilen ve beslenen Manchega koyunlarından elde edilen pastörize veya çiğ sütle yapılan preslenmiş peynir, Manchego Peyniri'nin Coğrafi İşaretini düzenleyen kurul tarafından kontrol edilmektedir.
İtalya, Dorgali
...Sardinya'nın özünü ve geleneğini barındıran bir keçi peyniri. Sarımsı beyaz renkteki hamuru, seyrek gözleri ve düzenli, granüle yapısıyla dikkat çeker; bu, el yapımı ve dikkatli bir işçiliğin sembolüdür. Bu peynirin aroması olgunlaştıkça yoğunlaşır ve zengin, davetkar bir koku deneyimi sunar. Mudosu'nun tadı, gençken tatlıdan olgunlaştıkça hoş bir baharatlılığa geçer ve zarafet ile yoğunluk...
Hollanda, Heerhugowaard
...{"Description":"Elde yapılmış, yüksek kaliteli bir kesme/servis tahtası, sapında emaye baskı ile kullanımı oldukça pratiktir. Ancak, müşterilerimizin yaratıcı olduğunu düşünüyoruz ve bu ürünü dekoratif bir ürün olarak veya tapas, peynir ya da atıştırmalık tahtası olarak kullanabileceklerini düşünüyoruz. Akasya ağacının kullanımı ve sağlam tasarımı sayesinde temizlemesi kolay ve yüksek...
İtalya, Noci
...Burrata, tipik Puglia peynir geleneğinin gözbebeği, ustalarımız tarafından el yapımı mozzarella hamuruyla oluşturulmuş bir dış kabuktan oluşur ve içi, el ile parçalanmış mozzarella parçaları ve krema ile doldurulmuştur. Böylece, lezzetli, tatlı ve nazik bir tadı olan bir paket ortaya çıkar. Taze tüketim için kullanılabilen bir üründür; sızma zeytinyağı ile tatlandırılabilir veya salata, cherry...
...Makaronlar, Avrupalıların topraklarından uzak deniz yolculuklarına başladığı zaman Arap ülkelerinde yaratılmıştır. Orta Çağ'da "makaron" terimi iki farklı ürünü tanımlıyordu: kek, ama aynı zamanda rendelenmiş peynir, tarçın ve safran ile yenilen unlu maddeler içeren bir çorba olan bir potajı da kapsıyordu ve bu potaja 17. yüzyıldan itibaren "makaroni" denilmiştir. Makaron, Orta Çağ'da Avrupa'da...
..."Büyükanne tarifi"; en az %40 yağ kuru madde içinde. El yapımı krem peynir. Tat: hafif baharatlıdan ekşiye. Yağ içeriği: %40 Tat: hafif baharatlıdan ekşiye.
...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...
...Sadece Siclian hayvancılığından gelen süt kullanılarak ve eski bölgesel geleneklere göre el yapımı olarak üretilen ricotta, koyun ve keçi peynirlerinin mükemmelliği.
Eşleşen ürünler
Sicilya Peyniri
Sicilya Peyniri
Fransa, Saint-Omer
...Comté Bricelet, tuzlu bir aperatif bisküvidir. "Ünlü Comté Bricelet" Géraldine atölyesinin bu vazgeçilmez bisküvisi, Franche-Comté'de ve çok daha ötesinde kendini kanıtlamıştır. Acelesi var, her durumda, yalnız, çift olarak, aileyle veya arkadaşlarla... Mükemmel 9 ay olgunlaştırılmış Comté AOP* ve Revermont (39) peynir fabrikasından kaliteli tereyağı, Sauvin (39) un değirmeninden un ve Guérande deniz tuzu ile yapılmıştır. Bu Bricelet'ler, Fransa'nın Jura (39) bölgesindeki Saint-Amour'da el yapımı olarak üretilmektedir ve HER ZAMAN büyük bir sevgiyle yapılmaktadır. Net ağırlık: 130g...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play