İspanya, Guijuelo-Salamanca
...İber domuzundan yapılmış kıyma karışımı ile tuz ve baharatların eklenmesiyle hazırlanan, yoğrulup doğal bağırsak içine doldurulmuş bir embutido. 4 aydan fazla bir olgunlaşma süresine sahip, hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma sunar. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, paprika, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel...
İspanya, Badalona
Anudal, alüminyum doğrama profillerinin montajı için köşe takımları tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış bir İspanyol şirketidir. Yenilik, 40'tan fazla patent ve 2.500'den fazla kayıtlı referans ile temel bir değerdir. Anudal, Avrupa'nın geri kalanında, Latin Amerika ve Kuzey Afrika'da uluslararası bir varlığa sahiptir. Farklı pazarlara daha iyi çözümler sunmak için Meksika, Brezilya'da temsi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play