İtalya, Palagonia
...Malzemeler: Enginar %65, ayçiçek yağı %35, şarap sirkesi, tuz, sarımsak, öğütülmüş karabiber, öğütülmüş kırmızı biber. Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Fransa, Mandelieu
1972 yılında, kurucusu François Roméo tarafından Vence'de kurulan aynı adı taşıyan yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı serileri oluşturmayı ve geliştirmeyi başardı. Yumuşaklık ve meyvemsi tat, canlılık ve otumsu notalar arasında dengeli bir uyum sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor. François Roméo markası, Akdeniz havzasının en iyi üretim yerlerinden elde edilen y...
İspanya, Villarrobledo
...Sarımsak, Soğan, Siyah sarımsak; Sarımsak püresi; Soyulmuş diş; Altın tahıl soğanı; Mor soğan; Tatlı soğan; Beyaz soğan; Zeytinler ve Turşular; Ceviz; Badem; Organik antep fıstığı; Portakallar; Limonlar; Mantarlar ve Şapkalı mantarlar; Kuşkonmaz; Pembe domates; Enginar; Sızma ve Organik Zeytinyağı; Acı, tatlı, tütsülenmiş ve organik pul biber; Organik ürünler...
Eşleşen ürünler
BÜYÜK SEÇİM
BÜYÜK SEÇİM
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Yaz trüf mantarı tuber aestivum ile enginar püresi. İçindekiler: enginar tabanı %70, sızma zeytinyağı %17, sarımsak, limon suyu, trüf (tuber aestivum) AB menşeli %1.5, trüf aroması, tuz, karabiber.
İtalya, Acicastello
...Birinci sınıf, geleneksel yöntemlerle kimyasal madde kullanılmadan yetiştirilen seçilmiş ürünler, Sicilya sızma zeytinyağı ile tatlandırılmıştır. Yağda konserveler sunabiliriz: - Pachino cherry domatesleri, - Enginarlar, - Patlıcanlar, - Siyah zeytinler, - Enginar püresi, - Siyah zeytin püresi, - Biberler,...
İtalya, Badolato
... bahçelerimizde ve güçlü Calabria güneşinde yetiştirdiğimiz sebzeler, optimum olgunluğa ulaştığında aşağıdaki kavanozlara dönüştürülecektir: ızgara patlıcan, ızgara biber, domates püresi, acı soslar, kurutulmuş domates, enginar, soğan vb. En yüksek ciddiyeti bekliyoruz ve ürünlerimizin mükemmel kalitesini ve doğallığını garanti ediyoruz. Denemeden inanmayın!!!!!
İspanya, Murcia
... (fasulye, bezelye, mercimek, domates, mısır, enginar, nohut, mantar vb.) kavanoz veya kutularda, Balık konserveleri (ton balığı, sardalya vb.) Hazır yemek konserveleri (güveç, köfte vb.) Şerbetli meyve (kayısı, mandalina, şeftali, meyve kokteyli vb.), meyve püresi, şekerlenmiş kiraz, şerbetli ve suyla meyve, şekerlenmiş meyve (portakal ve limon dilimleri, dilimler, kabuklar vb.) Reçeller (birçok çeşit...
...borlotti fasulyesi, cannellini fasulyesi, beyaz fasulye, kırmızı böbrek fasulyesi, mercimek, şerbetli şeftali, zeytinyağında ürünler, mantar, enginar. Sorvillo Donato Srl, İtalya'nın güneyinde, domates püresi ve sosu, soyulmuş ve doğranmış domatesler, konserve baklagiller ve meyveler, yağ ve sirke ürünleri üretimi ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış bir gıda şirketidir. Üretiyoruz: domates püresi ve sosu, soyulmuş ve doğranmış domatesler, konserve baklagiller ve meyveler, yağ ve sirke ürünleri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play