İtalya, Imperia
...Calvi Enginar ve Ton Balığı Pate – En iyi ton balığı filetosunun taze enginar kalpleri ile karıştırılmasıyla elde edilmiştir. Enginar ve Ton Balığı Pate'miz, biri karadan diğeri denizden gelen iki çok farklı malzemenin birleşiminden oluşmaktadır. Beklenmedik bir şekilde, bu çok başarılı bir evlilik: kremalı ve oldukça lezzetli bir sos, bin bir türlü fırsat için çok uygundur. Ürün etiketi 'Ekler...
Türkiye, Izmir
Fransa, Mandelieu
1972 yılında, kurucusu François Roméo tarafından Vence'de kurulan aynı adı taşıyan yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı serileri oluşturmayı ve geliştirmeyi başardı. Yumuşaklık ve meyvemsi tat, canlılık ve otumsu notalar arasında dengeli bir uyum sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor. François Roméo markası, Akdeniz havzasının en iyi üretim yerlerinden elde edilen y...
İtalya, Palagonia
...Malzemeler: Enginar %65, ayçiçek yağı %35, şarap sirkesi, tuz, sarımsak, öğütülmüş karabiber, öğütülmüş kırmızı biber. Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
...Pacharán, Orujo, likör ve Steiermark'tan yüksek kaliteli içkiler. İspanyol birası Estrella Damm, San Miguel ve PAGOA, sınırlı üretim zeytinler ve zeytinyağı. Turşu sebzeler: enginar, gazpacho, Piquillo biberi, Fabada. Paella malzemeleri: Calasparra pirinci, safran, Boquerones, Mojama, pate, Pulpo al Ajillo. Peynir, jambon ve sosis spesiyaliteleri: orman merası jambonu ve D.O. Maestrazgo-Serrano jambonu Teruel'den, geyik ve boğa kurutulmuş etleri...