...Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.
Fransa, Mandelieu
...Enginar %65, sızma zeytinyağı, yaz trüfü %10 (Tuber aestivum vitt), kapari, sarımsak, biber, tuz, maydanoz aromaları. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın. Net ağırlık: 130 GR...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) =182.9 enerji (Kj) = 755.2 yağlar (g) = 15.9 bunlardan doymuş yağ asitleri (g) =2.2 karbonhidratlar (g) =5.3 bunlardan şekerler (g) =1.3 proteinler (g) =2.5 tuz (g) =1.6 Durum: Yeni İÇERİKLER: enginar %61, zeytinyağı, Sisco soğanı %4, limon suyu, trüf Net ağırlık: 130 g Menşei: Korsika...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Yaz trüf mantarı tuber aestivum ile enginar püresi. İçindekiler: enginar tabanı %70, sızma zeytinyağı %17, sarımsak, limon suyu, trüf (tuber aestivum) AB menşeli %1.5, trüf aroması, tuz, karabiber.
Slovenya, Ankaran-Ancarano
...KONAL d.o.o./s.r.l. şirketi, 10 yıldan fazla bir süredir piyasada olan bir aile şirketidir. Şirket, sebzelerin işlenmesi ve konservelenmesi ile ilgilenmektedir. Ürün yelpazesi, işlenmiş sebzeleri kapsamaktadır; kırmızı radicchio, enginar, karışık orman mantarları, kurutulmuş domatesler, şampiyon mantarları ve trüf sosu. Tüm ürünler ve katkı maddeleri, AB normlarına ve ilkelerine uygun olarak üretilmekte ve hazırlanmakta olup, monosodyum glutamat ve potansiyel alerjen bileşenler içermemekte ve GDO'suzdur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play