İtalya, Mesoraca
...Çiğ jambon, İtalya'ya özgü bir şarküteri ürünüdür ve domuzun arka bacak kısmının kuru tuzlama ile hazırlanmasıyla elde edilir. Özellikle yaklaşık 130 kg ağırlığa ulaşmış hayvanlardan elde edilir. Et, elle dikkatlice yoğrulur, istenen şekli vermek için düzeltilir ve ardından eski tarifimize göre baharatlandırılır. Jambonun kurutma süresi 180 günü aşar ve bu, ürünün lezzetini belirleyen en hassas...
Fransa, Carquefou
...Şarküteri geleneğine uygun olarak, ürün yelpazemiz terin pâté'leri, hamurda pâté'ler, rostolar, sosisler, haşlanmış jambon, ızgara jambon ve eski usul tütsülenmiş çiğ jambon, kan sosisi, pastırma, rillettes, çıtırlar vb. içermektedir.
Belçika, Alleur
Bacon fileto, tütsülenmiş göğüs, kuşbaşı ve çiğ jambon üretiyoruz ve tüm bu ürünler üst düzey kalitede! Burada, salamura tutkuyla birleşiyor. İyi iş çıkarma tutkusu, evin en saf tarzında kaliteli salamuralar sunmak için. Geniş kurutma odaları, modern teknolojiyi eski geleneğin hizmetine sunuyor. Yavaşça, eskisi gibi, titizlikle seçilen ürünler olgunlaşmak için zaman alıyor ve olağanüstü kalitede salamuralar ortaya çıkıyor. Tütsüleme yalnızca meşe talaşı ile gerçekleştirilmektedir. Bu doğal işlem, ustalığımızla birleştiğinde salamuralarımıza eşsiz bir lezzet kazandırıyor.
İspanya, Pegalajar
... çıkar; yoğunluğu sayesinde ağızda hoş bir dolgunluk hissi yaratır. Görünümünde yeşil tonları ve eski altın sarısını harmanlayan bu yağ, salatalarda, ekmek üzerinde, jambon veya peynirle birlikte çiğ olarak tadım için mükemmeldir. Mutfakta ise her türlü güveç, sos ve kızartmalarla mükemmel bir uyum sağlar.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play