Fransa, La Rochelle
Fransa, Le Creusot
...Birçok farklı tat seçeneği sunan çeşitli hardal markaları sunuyoruz; gelenekten ekstra güçlüye kadar, eski tarz hardal tohumlarına kadar. 170g'dan 210g'a kadar kavanozlar ve 5Kg'lık kova mevcut. Mevcut miktar ve çoğu marka için etiketlerimiz Fransızca'dır.
Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli buğday unu, tereyağı, buğday posası, %6.7 mor hardal (şarap suyu, hardal tohumları ve kabuğu, şarap, su, sirke, tuz, baharatlar, sülfatlar), %6.7 eski usul hardal (su, alkol sirkesi, hardal tohumları ve kabuğu, tuz, asidik madde: sitrik asit, aromalar, antioksidan: potasyum disülfiti), tuz. 100g için besin değerleri: Enerji 1875 Kj, 450 Kcal, yağ 31g, doymuş yağ asitleri 21g, karbonhidrat 37g, şeker 1.2g, protein 5.8g, tuz 1.4g.
Fransa, Mietesheim
...Özgün ve otantik, Eski Usul hardal, hardal sosları hazırlamak veya fırında pişireceğiniz etleri sürmek için mükemmel bir seçimdir. İçindekiler: Su, hardal tohumu, sirke, tuz. 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg'lık kovada da mevcuttur.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - %84 Organik eski tarz hardal - +/- %4 Üzüm suyu* - Organik tam şeker kamışı - * Organik tarım ürünleri Kullanım önerileri: Keskin tadı, baharatlı yemeklerin tutkunlarını mutlu edecektir. Koyun, domuz, kümes hayvanları, ızgara etler ile mükemmel bir şekilde eşlik edecek ve bir sos veya mayonez hazırlamak için de ideal olacaktır. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Macaristan, Budapest
...Hardal, cruciferous bitki familyasına ait bir bitkidir ve en eski ve en yaygın bilinen gıda baharatlarından biridir. Karakteristik aroması ve iyileştirici etkisi nedeniyle, M.Ö. dönemlerden önce baharat ve tıbbi bitki olarak kullanımına dair kayıtlar bulunmaktadır. Sarı (veya beyaz) hardal tohumunun yanı sıra, bilinen doğu (veya Hint) ve siyah çeşitleri de vardır. Sarı hardal tohumu, özellikle...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 103.2 enerji (Kj) = 437.9 yağ (g) = 0.1 / doymuş yağ asitleri (g) = 0 glükoz (g) = 24.3 / şekerler (g) = 20.4 protein (g) = 0.7 / tuz (g) = 1.1 Durum: Yeni İÇİNDEKİLER: %52 Korsika yeşil domates, beyaz sirke, %12 eski tarz hardal, su, tuz, sarımsak Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika kıvam artırıcı: xantan sakızı...
...Bu chutney, soğuk etler, ev yapımı terrine veya sert peynirlerle birlikte tadına varmak için idealdir. Tadın ve hayran kalacaksınız. Malzemeler: Armut - Hurma - Kuru üzüm - Pembe soğan - Hardal tohumu - Hibiskus sirkesi - Esmer şeker - Eski rom - Alerjenler: Kuru meyveler...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Beyaz şaraplı eski usul tane hardal, taş değirmende yapılmıştır. Ets Edmond Fallot'tan, 1840'tan beri Beaune'de hardal üreticisi. Cam kavanoz 190ml, net ağırlık 205g...
Fransa, Pont-De-Labeaume
...ORGANİK SAFRANLI HARDAL el yapımı ve organik bileşim: Organik eski tarz hardal organik hardal tohumları, Ardèche'den organik safran (Romégier safranı), organik sirke, deniz tuzu 200 g kavanoz Ağırlık: 300 g...
...Urkraft Leindotter Yağı, geleceği olan eski bir bitkisel yağdır. Leindotter bitkisi, kanola ve hardal gibi bir çapraz çiçekli bitkidir. Lein yağına benzer şekilde, Urkraft Leindotter Yağı nazik soğuk presleme yöntemiyle üretilmektedir. Leindotter yağı, presleme işleminden sonra filtrelenir ve sarı bir renge sahiptir, kokusu tohumumsudur. Leindotter yağı, hafif baharatlıdan hafif acımsı otumsu...
Fransa, St-Laurent-Blangy Cedex
...Bu küçük Chantenay havuçları, bu orijinal hazırlama ile yeni bir şekilde ortaya çıkıyor. Denemek ve en kısa sürede paylaşmak için! Malzemeler: – 2 paket 250 g Chantenay C’ZON havuç – 60 ml akçaağaç şurubu – 15 g tereyağı – 250 ml sebze suyu (veya 250 ml su + 1 küp) – 1 tatlı kaşığı eski tarz hardal (taneli)...
Fransa, Baixas
...2010 yılından beri, EURL ID BIO şirketimiz organik gıda ürünlerinin seçimi, ithalatı ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmıştır. Hindistan, Fransa, İspanya ve Yunanistan'dan gelen basmati pirinci, baharatlar, çay, aromatik otlar ve zeytinyağı sunmaktayız. Ayrıca, el yapımı işleme faaliyetimiz de bulunmaktadır ve sebze lezzetleri, köri ezmeleri, eski tarz hardal ve soslar sunmaktayız. Kendi organik...
... met Mayonaise, Ketchup veya Mosterd - Mayonezli Kroket, Hardal Kroket (Broodje Kroket) Bitterballen, 1 Porsiyon Bitterballen = 6 Adet Frikandel Frikandel (Özel) Taze filtre kahve KANZI'den (Trumau'dan) birkaç çeşidi ile; - 200ml To Go Kahve - 300ml To Go Kahve - 200ml To Go Cappucino - 300ml To Go Cappucino - 200ml To Go Kakao - 300ml To Go Kakao Elbette, ürünlerimizi e-posta veya telefonla önceden sipariş edebilirsiniz, böylece öğle tatilinizde bekleme süresi çok uzun olmaz.
Belçika, Villers-Le-Bouillet
...eski tariflere dayanan klasik baharat karışımları ve kişiselleştirilmiş karışımlar da üretmektedirler. Marine sosları, istenen kullanıma göre su ve/veya yağ bazlı olarak üretilmektedir. Farklı tatlar sunmaktadırlar: nötr, barbekü, şiş, hardal, egzotik, baharatlar, bal, pita, ızgara, ...
Lüksemburg, Munsbach
Lüksemburg Hardal Evi, yemeklerinize daha fazla lezzet katacak iki taze ve geleneksel yüksek kaliteli ürün sunmaktadır: %100 doğal, koruyucu içermeyen, taş değirmende öğütülmüş hardal ve taze yumurta sarısı ile hazırlanmış, vakumda üretilen, koruyucu içermeyen mayonez. Lüksemburg Hardalı ve Mayonezi, farklı çeşitlerde ve ambalaj türlerinde sunulmaktadır: yarı acı hardal, acı hardal (acı koyu hardal tohumları ile), özel hardal (bütün hardal taneleri ve bir dizi baharat ile), yumurtalı mayonez, limonlu mayonez ve eski usul mayonez (eski usul hardal ile tatlandırılmış).
...1884'ten beri Perleberg'de bulunan Müller & Droege ayakkabı kreması ve hardal fabrikası, 01.04.1915 tarihinde tüccar Hans Graff (bugünkü yönetici ortak - Bay Frank Wirth'ün büyükbabası) tarafından satın alındı. 21.07.1919'da Bay Graff, Meiningen'deki yangın hasarı görmüş Birleşik Bira Fabrikası'nın (eski adıyla Kreuzberg Bira Fabrikası) mülkünü satın aldı ve 27 Aralık 1919'da Bay Graff, firmayı...
Almanya, Bayern-Schierling
...Rudolf Moser'in premium hardal çeşitleri, doğal malzemelerden, eski bir tarifle Schierling hardal imalathanesinde üretilmektedir. Özel, ince lezzeti, 125 yıllık bir öğütme yöntemiyle işlenen, özellikle nazik bir şekilde öğütülmüş hardal tohumları garanti eder. Sadece seçkin malzemeler ve taze horseradish, her premium hardalın baharatlı notalarını tamamlar!
Fransa, Champsac
Yenilikçilik ve Fransız gastronomi geleneklerine saygı, bugün olduğu gibi dün de DELOUIS evinin iki ana ilkesidir. Bunları hayata geçirmek için DELOUIS evi kendi Ar-Ge laboratuvarına sahiptir. Fransız hardal, sos ve baharat üreticisidir. Taze frambuazlı sirkenin mucididir. 1991 yılında DELOUIS evi, koruyucu madde içermeyen ilk mayonezi icat etmiştir. Eski usul hardal veya Dijon hardalı ile emülsifiye soslar üretmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler