Almanya, Balingen
... bıçağı yelpazesi sayesinde, yüksek kaliteli ürünler, örneğin, ince balık veya olgunlaştırılmış sığır eti, hassas ağırlık ve görsel olarak çekici bir şekilde işlenebilir. Gerilim: 230 V tek fazlı alternatif akım Kasa malzemesi: Paslanmaz çelik Kurulum alanı (U x G): 350 x 360 mm / 13.8" x 14.2" Maks. boyutlar (U x G x Y): 580 x 520 x 857 mm / 22.8" x 20.5" x 33.7" Ürün boyutu: Yükseklik: 250 mm / 9.8" Genişlik: 10 - 190 mm / 0.4" - 7.5" Koruma tipi: IP55...
Türkiye, Torbali/izmir
...Ürettiğimiz dikey ve yatay Et Tambur Makinesini aşağıdaki özelliklerle sunabiliyoruz: Saatlik ürün işleme kapasitesi 300 ile 1.000 kg arasında soğutmalı Kaşık Karıştırma Hareketli ürün karıştırma ve ürün boşaltma Bu özelliklerle makinelerimiz ürünü sağlar, Marine etme / Marineleme Eti yumuşatır. Karıştırma 36 saat dinlenme gibi Üretim sürecini hızlandırır Şişelenmiş / Pişirmeye hazır Vakum...
Sırbistan, Ruma
... türleri, sığır etindeki doğal enzimleri tamamlar; böylece etin büyümesine ve tadının iyileşmesine yardımcı olurlar. Thamnidium (mantar türü) özellikle bilinir ve kolajenolitik enzimler üretir; bu enzimler, kuru yaşlı etin yumuşaklığına ve tadına önemli ölçüde katkıda bulunur. Pahalı kurutma süreci nedeniyle, şimdiye kadar hazırlanan et yalnızca elit restoranlar ve otellerde mevcuttu...
Almanya, Hattersheim Am Main
...Hava geçirmeyen slack doldurma – 200 mm'ye kadar kalibreler ICA, 200 mm'ye kadar büyük kalibreler ve şekillendirilmiş ürünler için ideal makinedir. Lifli, kolajen ve plastik kılıflar işlenebilir. Yenilikçi iris ayırıcı, ICA'yı dilimleme ürünleri, şekillendirilmiş jambon ve hatta bütün kaslardan yapılmış olanlar gibi büyük hacimlerin üretimi için ideal hale getirir. Teknik değişikliklere tabidir.