... bıçağı yelpazesi sayesinde, yüksek kaliteli ürünler, örneğin, ince balık veya olgunlaştırılmış sığır eti, hassas ağırlık ve görsel olarak çekici bir şekilde işlenebilir.
Gerilim: 230 V tek fazlı alternatif akım
Kasa malzemesi: Paslanmaz çelik
Kurulum alanı (U x G): 350 x 360 mm / 13.8" x 14.2"
Maks. boyutlar (U x G x Y): 580 x 520 x 857 mm / 22.8" x 20.5" x 33.7"
Ürün boyutu: Yükseklik: 250 mm / 9.8"
Genişlik: 10 - 190 mm / 0.4" - 7.5"
Koruma tipi: IP55...
...Ürettiğimiz dikey ve yatay Et Tambur Makinesini aşağıdaki özelliklerle sunabiliyoruz:
Saatlik ürün işleme kapasitesi 300 ile 1.000 kg arasında
soğutmalı
Kaşık Karıştırma
Hareketli ürün karıştırma ve ürün boşaltma
Bu özelliklerle makinelerimiz ürünü sağlar,
Marine etme / Marineleme
Eti yumuşatır.
Karıştırma
36 saat dinlenme gibi
Üretim sürecini hızlandırır
Şişelenmiş / Pişirmeye hazır
Vakum...
... türleri, sığır etindeki doğal enzimleri tamamlar; böylece etin büyümesine ve tadının iyileşmesine yardımcı olurlar. Thamnidium (mantar türü) özellikle bilinir ve kolajenolitik enzimler üretir; bu enzimler, kuru yaşlı etin yumuşaklığına ve tadına önemli ölçüde katkıda bulunur.
Pahalı kurutma süreci nedeniyle, şimdiye kadar hazırlanan et yalnızca elit restoranlar ve otellerde mevcuttu...
...Hava geçirmeyen slack doldurma – 200 mm'ye kadar kalibreler
ICA, 200 mm'ye kadar büyük kalibreler ve şekillendirilmiş ürünler için ideal makinedir. Lifli, kolajen ve plastik kılıflar işlenebilir. Yenilikçi iris ayırıcı, ICA'yı dilimleme ürünleri, şekillendirilmiş jambon ve hatta bütün kaslardan yapılmış olanlar gibi büyük hacimlerin üretimi için ideal hale getirir.
Teknik değişikliklere tabidir.