...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play