...ORİJİN - TERROİR
KırmızıŞarap Médoc Cru Bourgeois
Pontet Barrail, Bégadan belediyesinde yer almakta ve 1970 yılından beri Bibey ailesine aittir. Oğul Jérôme, 2002 yılında yönetimi devralmış ve şaraplarının itibarını ve kalitesini artırmada büyük katkı sağlamıştır. Şato'nun bağlarında yapılan aile çalışmaları, bugün Médoc'ta bir referans haline gelen "Cru Bourgeois" unvanıyla ödüllendirilmiştir...
...[terdézom] hafif ve dengeli bir organik kırmızışarap. Keşfetmesi kolaydır, geniş bir kitleye mükemmel şekilde uygundur. "Sevdiğimiz gibi bir içim şarabı."
Tadım
Bu şarap, mor yansımaları olan güzel bir yakut rengine sahip ve komposto meyvelerinin buketiyle dolu. Ağızda bol meyve, baharatlı ve vanilyalı notalar, yumuşak tanenler ve güzel bir uzunluk bulunuyor. Arka planda, böğürtlen ve frenk üzümü gibi siyah meyve aromalarıyla meyvemsi karakterini koruyor.
Ambalaj 3 litre...
Domaine Tour Campanets'e hoş geldiniz!
Luberon ile Akdeniz arasında, Aix-en-Provence'a 20 dakika mesafede, Puy-Sainte-Réparade belediyesinde yer alan bu güzel Domaine, 60 hektar orman ve 35 hektar bağ alanına yayılmaktadır ve 250 m yüksekliktedir.
BAĞLARIMIZ, killi kireçli bir toprakta yetiştirilmekte ve büyük bir özenle, Organik Tarım uygulamalarıyla işlenmektedir; böylece büyük terroirimiz...
Terre de Ghaya, Mont Ventoux'un eteklerinde, Rhône Vadisi'nin güneyinde, Bédoin'de bulunan 30 hektarlık bir mülk, 1900'lerden beri nesilden nesile aktarılan şarap tutkusuyla yönetilen bir aile şaraplığıdır. Bir baba ve kızı tarafından yönetilen bu mülk, çevre dostu bir yer çekimi ile şarap yapımı ile öne çıkmaktadır.
Sunulan terroir için minnettar olan, işine tutkulu ve çevreye duyarlı olan aile,...
...100% Merlot
Sainte Terre'de Bulunmaktadır
Tadım Notları:
Güzel, koyu ve mor bir renkle örtülü olan bu şarap, büyük bir karmaşıklıkta aromatik bir yelpaze sunuyor. Başlangıçta tütsülenmiş notalarla başlıyoruz, ardından siyah meyveler ve kırmızı incirlerle devam ediyoruz. Ağızda, yoğun ve güçlü bir başlangıç var, ancak dengeyi ve belirgin bir tazeliği koruyor. Gelecekteki umut verici bir gelişimi gösteren güçlü bir bitiş.
...Şişeleme Şubat 2023.
Diam 3 damgalı mantar.
Tadım: canlı kırmızı rengi mavi yansımalar ve parlaklık sunuyor. Burunda, gerçekten Balagne'nin kalbine taşıyan, komposto siyah meyveler, baharatlar ve maki özleri ile oluşan bir aroma üçlüsü var. Yuvarlak ve canlı bir ağız, ipeksi taninler ile aromatik hisleri destekliyor.
Le Rouge Fraticello, Korsika'nın tipik üzüm aromalarına sahip, karakterli, yumuşak ve meyvemsi bir şarap. Figatellu ve domuz eti güveci gibi Korsika mutfağının spesiyaliteleri ile doğal bir uyum içinde.
... göstermektedir. Bağların morfolojisi ve terroir bileşimi, Château Barreyres'e, Margaux'un komşu şaraplarının tipikliğini hatırlatan çok zarif bir profil kazandırmaktadır.
Tadım
Muhteşem bir mor renge sahip. Çok açık bir burun, taze kırmızı meyve aromaları ve soylu bir olgunlaşmanın karakteristik nüanslarını yayar. İnce ve zarif bir karaktere sahip olan bu Cru Bourgeois, büyüleyici bir profil sunar ve...
... karmaşıklık) Syrah ile meyve ve baharat için bir dokunuşla harmanlanması.
Kokunuzu büyülemesine ve damak tadınızı şaşırtmasına izin verin, keçi peyniri veya ızgara ya da soslu kırmızı et ile mükemmel bir eşleşme olacaktır. Bardakla kanıtlanmış!
İdeal olarak 12°C-14°C'de servis edilir.
...Bourgogne kırmızısının zarafetine kapılın, derinliği ve karmaşıklığı ile dikkat çeken bir şarap. Fransız meşe fıçılarda özenle olgunlaştırılan bu şarap, olgun kırmızı meyvelerin zengin aromalarını ve ince ahşap notalarını ortaya çıkarıyor. Damakta, kadifemsi bir doku ve yumuşak tanenler, damakları sararak uyumlu ve büyüleyici bir duyusal deneyim sunuyor. Bu Bourgogne kırmızısının zamansız zarafetine kapılın.
... sonra, üzümler 4 ila 5 hafta boyunca manuel olarak marcın ezilmesiyle taninlerin nazik bir şekilde çıkarıldığı bir tankta bekletilir. Olgunlaşma, şişelemeden önce yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda sürer.
Tadım: Çok koyu bir yakut rengi ve kırmızı meyveler (kiraz, frenk üzümü) ile sedir arasında yoğun bir burun, bu Atlantik esintili karışımın tüm gücünü ve yapısını müjdeler. Güzel bir uzunlukla taze ve lezzetli şarap sevenler için idealdir.
Mevcut Yıllar: 2013, 2014, 2015 ve 2016...
...Ardından, baharatlı ve pembe biber notalarına evriliyor. Ağızda, yuvarlak ve dolgun bir başlangıç, baharatlı notalarla başlıyor ve ardından siyah meyvelerin tatlı notaları ve güzel, uzun bir bitişi destekleyen odunsu notalara dönüşüyor.
YEMEK-ŞARAP UYUMU: Kırmızı etler, soslu etler, mantarlar, peynirler
SERVİS: 18-20°C
SAKLAMA: Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde daha da güzelleşecektir.
...Renk: çekici bir vişne kırmızısı şarap, yakut kırmızısı bir kenar ile.
- Aromalar: karmaşık, meyvemsi aromalar; belirgin olgun kırmızı meyve, çiçeksi ve baharatlı notalarla.
- Ağız: olgun meyve notalarıyla çok yuvarlak bir giriş. Yapılandırılmış, ancak tatlı, olgun tanenler ile birlikte, olgun meyvenin tatlılığını tazelikle dengeleyen son bir asiditeye sahip, kalıcı ve iyi dengelenmiş bir şarap.
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault)
bottle of 75cl
13%/vol
Syrah, Grenache, Carignan
- Tadım Notu :
Renk, derin ve kadifemsi mor yansımalarla birlikte KIRMIZI renkte.
"Keyifli bir şarap, yuvarlak, yumuşak ve meyvemsi"
İlk burunda meyvemsi notalar, ardından ikinci aşamada baharatlı notalar ile ferahlatıcı.
- Şarap Üreticisi :
Doğaya ve insan emeğine saygı, cesur şarap üreticilerini etkisi altına alır.
Sorumlu ve şeffaf davranışları, niyetlerinin garantisi olan etiketler ve sertifikalar aracılığıyla kendini gösterir.
... çiçeği renginde bir görünüm. İnce burun, kırmızı meyveler, frenk üzümü ve ahududu gibi narin aromalar. Hoş ve dengeli bir yapı.
YEMEK/ŞARAP UYUMU: Şarküteri, kırmızı etler, yumuşak peynirler.
SERVİS SICAKLIĞI: 15 ile 17°C arasında.
75cl'lik 6 şişelik karton...
Le DOMAINE F.JAUBERT, Ponteilla'da, Roussillon'un Aspres bölgesinin merkezinde yer almaktadır. Yaklaşık 35 hektarlık bir alana yayılmaktadır; bunun on hektarı Pliyosen dönemine ait limonlu-killi ve kireçli topraklarda bulunmaktadır. Kalan 25 hektar ise, kuaterner dönemine ait çakıllı topraklardan oluşan teraslarda yer almaktadır ve bu topraklarda kuvars taşları ve şist parçaları bulunmaktadır.
On...
...Provence'nin kalbinde yer alan Domaine d'Estoublon, 1489'dan beri şarap ve zeytinyağı üretmektedir.
Château'nun kırmızı şarabı, AOP Baux de Provence altında üretilen bir Cabernet Sauvignon ve Mourvèdre karışımıdır.
Renk tonu, yakut ve nar çiçeği arasında yoğun bir şekilde yer alır. Güçlü ve karmaşık burun, erik, böğürtlen reçeli, kavrulmuş kakao, tatlı baharatlar ve sedir aromalarını ortaya çıkarır.
Bu şarap, bir parça sığır eti, biber soslu bir ördek göğsü veya bir kuzu omuzu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
...Üzümler: %100 Caladoc
Bağların yaşı: 15 yıl
Toprak: Kil- kireç
Hasat: Makine
Tadım:
• Renk: Derin kırmızı, mor yansımalar
• İlk burun: Kırmızı meyveler
• İkinci burun: Baharatlı notalar
• Ağızda: Kırmızı meyveler, denge ve tazelik
• Uzun kalıcılık
Yemek/şarap uyumu:
Bölgesel yemekler, etler, şarküteri
Saklama: 4 ila 5 yıl
Şarap yapımı:
Salkım ayırma/Ezme.
Macerasyon planı 10 gün boyunca 24°'de tazelik ve meyve korumak için.
Preslenmiş posanın damla suyuna eklenmesi.
Kış boyunca ince tortuda FML, şişeleme kadar.
...Şık ve güçlü bir kırmızışarap.
Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ve Petit Verdot'un baskın olduğu bir karışımdan elde edilen "Tradition" şarap, şatonun Prestij şarabıdır.
Uzun bir macerasyon süreci ile klasik Bordeaux vinifikasyonu sonrası, şaraplar tamamen 12 ila 18 ay boyunca yeni meşe fıçılarda olgunlaştırılır.
Böylece vanilya, kavrulmuş ve baharatlı notalar keşfedilir ve önemli...
...Üzüm Çeşidi: Merlot - Marselan
Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya kazanmıştır.
Kırmızı Renk,
Burun, olgun siyah meyve notaları ve ardından meyan kökü notaları ile kendini gösteriyor.
Ağız, cömert ve kadifemsi.
Üzüm Çeşidi: Merlot - Marselan
Topraklar: Kil- Kalker...
...Douro Superior bölgesinden, zarif ve gastronomik menekşe aromalarıyla dolu, freixenista karaktere sahip, gövdeli KırmızıŞarap.
STAJ
Yeni Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
TEKNİK BİLGİLER
Hasat: 2017
Adlandırma: DOC Douro
Üzümler: %100 Touriga Nacional
Alkol: %15
PH: 3,68
Toplam Asitlik: 4,8 g/dm3
Toplam Şeker: 3,4 g/dm3
Şarapçılık: Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira
2 şişe alımında bir ahşap kutu hediyedir.
*Sülfür içerir.
...Bu şarap, kiraz vurguları ile berrak, parlak, yakut kırmızısıdır. Merlot'un çeşit aromaları, kırmızı frenk üzümü ve siyah kiraz notaları ile kendini gösterir.
Saldırı belirgindir, vişne ve vanilya, bir anason ve bol bir final ile eşlik eder. Tanenler yumuşaktır.
...60% Carignan
30% Syrah
10% Grenache Noir
Bu, optimum olgunlukta toplanmış carignan, syrah ve grenache noir üzümlerinden yapılan şarap, Albères ve Canigou zirvesinin eteklerinde yer alan, killi ve kumlu topraklardan gelen eski bağlardan gelmektedir. Burunda, kuş üzümü ve frenk üzümü gibi kırmızı meyve aromaları bulunmaktadır. Ağızda, yumuşak, ferah, meyvemsi ve iştah açıcı bir şarap. Aperatif olarak, ızgara yemeklerle, samimi bir yemekle veya hızlı bir öğünle keyifle tüketilebilir.
Sertifika: organik...
...Tempranillo (kırmızı ince) üzüm çeşidinden elde edilen şarap. Olgunlaşma, Fransız ve Amerikan meşe fıçılarında gerçekleştirildi. Fıçıda kalma süresi, üzüm ile ahşap katkısının entegrasyonunu sağlamak için 18 ay sürdü. Koyu kırmızı renkte, burunda yoğun bir aroma. Karmaşık ve zarif, temiz, kavrulmuş, vanilya ve balsamik bir arka plana sahip baharatlı notalarla öne çıkıyor.
Yarımada'ya gönderim yapılmaktadır. 60€ üzerindeki siparişlerde ücretsiz kargo.
...Balaran ailesinden doğal bir şarap. Tamamen meyve üzerine odaklanmış bir şarap için gamay (ve yılın koşullarına bağlı olarak biraz syrah). Lezzetli ve içimi kolay!
Şaraplık: DOMAINE D'ESCAUSSES
Appellation: GAILLAC
Bölge: GÜNEY-BATI
Renk: Kırmızı
Üzümler: Gamay – Syrah
Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm
Karakter: hafif / meyvemsi
Hacim: 75cl
Kükürt miktarı: çok az veya kükürtsüz
Yıl: 2020...
...Bu şarap, Château Brande Bergère'nin imzasını temsil eder, terroirimizin ve bağlarda ve mahzenlerde yapılan işin bir yansımasıdır.
Derin kırmızı renkte, iyi yapılandırılmış, yuvarlak ve çok şık. Sadece 75cl şişelerde şişelenir.
... vanilya notalarıyla da karakterizedir.
Tat: Ağızda tatlı, iyi yapılandırılmış, kadifemsi ve oldukça lezzetlidir.
Olgunlaşma: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot, Amerikan ve Fransız meşe fıçılarında 4 ay olgunlaşmaya bırakılmaktadır.
...Côte de Bourg
Karışım :
%85 Merlot – %5 Cabernet franc – %5 Cabernet sauvignon – %5 Malbec
Saklama Potansiyeli :
Yaklaşık 15 yıl
Şarap Yapımı :
Fermentasyon, sıcaklık kontrollü paslanmaz çelik tanklarda yapılmaktadır. Şaraplar, 12 ila 18 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılmaktadır.