Almanya, Bad Bramstedt
... pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577...
West-Indies Distribution, egzotik ürünlerin ithalatçısı ve dağıtımcısıdır, özellikle Antiller'den (Guadeloupe, Martinique, Guyane ve La Réunion). En geniş ürün yelpazesine sahibiz; kuru, taze, dondurulmuş ürünlerden meyve ve sebzelere kadar. Fransa'ya ve uluslararası alanda teslimat yapıyoruz. Tazelik, kalite ve otantiklik sağlamak için dünya genelinde güvenilir tedarikçilerle işbirliği yapıyoruz.
İsviçre, Schongau
...Binbir Gece Baharat Rüyaları İster doğu, ister Meksika, Macar veya klasik Fransız mutfağı olsun: Milerb marine sosları, geniş dünyanın kokularını mutfağınıza getirir ve et yemeklerinizi rüya gibi bir ziyafete dönüştürür.
Almanya, München
... çok değer verilen ince bir lezzet oluşturur. Bu zarif mantarlar, özel bir lezzet sunar ve mükemmel bir başlangıç yemeği, sosları zenginleştirmek için, tavada pişirilen yemekler için ve ince risottolar hazırlamak için harika bir seçimdir. Kullanımdan önce, kurutulmuş mantarları su ile ıslatın ve yaklaşık 30 dakika bekletin. Mantarlar, biraz sıvıyı emerek büyüyüp daha sulu hale gelecektir. Daha...
Fransa, Paris
Fransa, Fosses
... arzusuna uyum sağlayan bir zanaat fırını ile ortaklık kurmuşlardır - Sosları endüstriyel değil, yerinde yapılmaktadır - Şirketlerinin temellerini, sokak yemekleri konseptine entegre ederek gururla sergilemektedirler. Hizmet açısından: hızlı uygulama ve misafirperverlik anahtar kelimelerdir. Hızlı yemek restoranında değil, bir restoranda gibi hissetmemek için her şey yapılmaktadır. Çalışanlar cana...
Belçika, Genappe
...kendi markası altında veya müşterilerinin markası altında çalışmaktadır. Kendi alanında, Top Quality, Fransız yasaları tarafından tanımlanan zanaatkar tanımına uymaktadır; yani, sektörde on yıllık bir diploma veya staj ile belgelenmiş gerekli niteliklere sahip, 10 kişiden az çalışanı olan bir KOBİ'dir. Yaklaşımı, 'gerçek gibi yapmak' için her şeyi içeren sanayinin tersine, lezzet vermeye yöneliktir. Temel mottosu, her şeyden önce tüketiciye SAYGI ve üretilen ürünlerin sürekli iyileştirilmesi için bir arayıştır.
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play