Fransa, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
FRAICHE CUT, Güneybatı Fransa'nın Nouvelle Aquitaine bölgesinden taze dilimlenmiş elmaların hazırlanmasında uzmanlaşmıştır. Yıkanmış, soyulmuş veya kabuklu, dilimlenmiş veya küp şeklinde kesilmiş elmalar sunuyoruz ve bunları bireysel paketlerde veya dökme paketlerde ambalajlıyoruz. Ambalajlarına göre, ürünlerimiz pişirme veya çiğ kullanım için ihtiyaçlarınıza uyum sağlar; tariflerinizde malzeme ol...
Fransa, Charvieu Chavagneux
... kullanım sağlamak için, paketi kullanmadan 30 dakika önce buzdolabından çıkarmanız ve iç harcı hazırladıktan sonra açmanız önerilir. Bu yapraklar çiğ olarak tüketilmemeli ve parşömen kağıdı ile fırına verilmemelidir.
Fransa, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES, Rungis pazarında İtalyan jambonunun toptancısıdır. EUROVOLAILLES, Rungis'te Parma Jambonu ve San Daniele Jambonu konusunda uzmandır. Rungis pazarında İtalyan jambonu toptan satışı, çiğ jambon.
Fransa, Gisay La Coudre
...Bu baharat, bal sirkemizin bir reduksiyonu ile doğmuştur ve balın şekerlerini ve aromalarını yoğunlaştırır. Görünümü şehvetli, asiditesi düşüktür (4.5°). Damaklarımız için bir zevk kaynağı olduğu kadar, mideniz için de bir okşama gibidir. Tatları, salatalarınızı veya çiğ sebzelerinizi olduğu kadar, balık ve beyaz et pişirmek için de ortaya çıkaracaktır. Her gurme için harika bir keşif! Tüketim tarihi yoktur. Referans: BALSA100...
Fransa, Carquefou
...Şarküteri geleneğine uygun olarak, ürün yelpazemiz terin pâté'leri, hamurda pâté'ler, rostolar, sosisler, haşlanmış jambon, ızgara jambon ve eski usul tütsülenmiş çiğ jambon, kan sosisi, pastırma, rillettes, çıtırlar vb. içermektedir.
Fransa, Malataverne
....İçindekiler hamur için malzemeler un (yumuşak buğday unu), irmik (sert buğday irmiği), yumurta (%11,7 ürünün tamamında), su. iç harcı için malzemeler galeta unu (yumuşak buğday unu, su, tuz) et hazırlığı (sığır eti, domuz eti, tuz, yumuşak buğday unu, çiğ jambon aromaları (%3 ürünün tamamında) (domuz eti, tuz, baharatlar), palmiye yağı, patates flakeleri, peynir altı suyu, tuz, aromalar, baharatlar ve koruyucu sorbik asit. fındık ve soya içerebilir.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... bulunan Sierra de Gata'dan, "Manzanilla Cacereña" çeşidi organik zeytinlerden elde edilmiştir. Yoğun yeşil meyve aroması, dengeli acılık ve sonundaki hafif baharatlı tat ile doğal tatlı meyve aromasını ön plana çıkarır. Muz, elma, kivi, yeşil domates, taze otlar ve enginar aromaları. Çiğ olarak, balık, et (özellikle av etleri), carpaccio, salatalar ile birlikte ve yiyeceklerinizin doğal tadını artırmak için kullanılır. Sadece 500ml cam şişede.
Fransa, Renaison
...Dukkah, kıtır bir doku ve çiğ olarak tadıldığında çok aromatik kalması için kaba bir şekilde karıştırılmış baharat karışımıdır. Dukkah ile kaplanmış et yapmak için kullanılabilir (kuzu eti için idealdir, ancak diğer etlerle de iyi uyum sağlar). Biz onu meze olarak çok seviyoruz! (bakın harika dokunuş!)...
Fransa, Montmorot
...Sadece Jura'da, çiğ süt kullanılarak ve geleneksel yöntemlerle üretilmiştir. Tüm raclette peynirlerimiz, titizlikleri ve işlerinin kalitesi için özel olarak seçilmiş küçük Jura peynir imalathanelerinden gelmektedir. Bu peynir tekerleği, 6 ila 7 kg ağırlığında, yuvarlak ve altın rengindedir; genellikle eritilerek, kabuklu patates, kurutulmuş et, tütsülenmiş çiğ jambon ve diğer tütsülenmiş ürünlerle birlikte tüketilmektedir.
Fransa, Copponex
... Görünmez elmalı kek 2. kategori elma, mükemmel bir lezzete sahip ancak görünümünde hafif kusurlar barındırıyor. Bu, tam anlamıyla bıçakla yenilecek bir elmadır! Tatlı ve hafif ekşi tadı arasındaki mükemmel denge, çoğu tüketicinin hoşuna gider. Golden Delicious elması genellikle güzel bir boyuta sahiptir ve ünlü sarı rengi ile tanınır. Beyazımsı eti hem yumuşak, hem sulu hem de oldukça tatlıdır. Biraz yeşilken, meyve daha çıtırdır ve hafif ekşi bir tadı vardır. Çiğ: Evet Fırında: Evet Tart: Evet Pişirme: Evet Ekolojik Bahçeler: Evet Yüksek Çevresel Değer Sertifikası Seviye 3 (HVE3): Evet...
Fransa, La Fouillade
...Ferme de la Rousse'un organik coppa'sı, boyun etinden yapılmaktadır. Et, lezzetli ve yumuşaktır. İnce dilimler halinde çiğ olarak aperitif olarak tüketilebilir ve ızgara yapıldığında raclette veya brunch ile mükemmel bir şekilde eşleşir.
Fransa, Bidart
...Deniz Ürünleri: Dondurulmuş Yaban Dorade Tartarı - 300G - Geleneksel Balıkçılık - Dondurulmuş pembe yaban dorade tartarı, balıkçılık rezervlerine ve üreme dönemlerine saygı gösteren geleneksel olta balıkçılığından elde edilmiştir. İyotlu ve sert bir et, elle bıçakla fileto edilmiş ve 300G'lik vakumlu paketlerde ambalajlanmıştır. Dondurulması, bu tür çiğ balığın sağlık güvenliğini garanti eder. Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınmaktadır, kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
Fransa, Saint Christol De Rodières
...%81 Organik beyaz şarap sosu* - %19 Azaltılmış organik üzüm posası * Organik Tarım ürünüdür Koruyucu içermez, Alerjen içermez Pastörize edilmemiştir Salata soslarında, salatalarda, çiğ sebzelerde ve marine işlemlerinde kullanılır. Bu beyaz balsamik sos, başlangıç yemeklerinizi, et veya balık yemeklerinizi tamamlayacaktır. Dengeli tadı, sıcak veya soğuk tüm hazırlıklarınıza uygundur. Bu bir sos olup, asiditesi yalnızca %5,4'tür. Bu ürün ayrıca 25 litrelik şişelerde, 3-5-10 litrelik kutularda, 220 litrelik fıçılarda ve 1000 litrelik konteynerlerde sipariş üzerine mevcuttur.
Fransa, Maulevrier
...1979'dan beri Cholet çevresinde organik süt üreticisi ve yetiştiricisi olan Bernard Gaborit, bugün Vendée, Deux Sèvres ve Maine et Loire departmanlarında süt toplayıcısıdır. Yoğurt, sütlü tatlılar, (çiğ) tereyağı, (çiğ ve pastörize) krema, beyaz peynir ve olgunlaşmış peynir üretmektedir. Tüm bunlar, adından da anlaşılacağı gibi, Anglo-Norman Adaları'na özgü güzel bir inek olan Jersiaise sütü ve keçi sütü ile yapılmaktadır. Tam yağlı inek sütünden doğal yoğurt üreticisi. Jersiaise ineklerinden çiğ süt üreticisi. Keçi sütünden doğal yoğurt üreticisi.
Fransa, Rungis Cedex
...Özenle seçilmiş çiğ veya yarı pişmiş foie gras, deniz ürünleri ve pişirilmiş etler, hazır servis için mezeler, ana yemekler ve tatlılar ile birlikte sunduğumuz seçki, geniş bir seçenek yelpazesi sunmaktadır. LE DELAS: Rungis'in en iyisi tek çatı altında; market, dondurulmuş ürünler, süt ürünleri-peynir, Rungis'te talep üzerine kesim atölyesine sahip et toptancısı, Rungis'te meyve ve sebze toptancısı, Rungis'te deniz ürünleri toptancısı, deniz ürünleri reyonu ve fileto atölyesi ile, Le Delas'ın ana iş kolu olan şarküteri ve catering.
Fransa, Wissous Cedex
...VARACHAUX şirketi 1968 yılında kurulmuştur. Et bazlı gıda ara ürünleri (PAI) konusunda uzmanlaşmış bir KOBİ'dir. Fransız ve Avrupa kesimhanelerinden ve kesim atölyelerinden tedarik sağlıyoruz ve ürünlerimizi yemek sanayisi ve toplu yemek hizmetleri sektöründeki sanayicilere pazarlıyoruz. Faaliyetimiz, yemek sanayisi için çiğ ve pişirilmiş et bazlı ürünlerin endüstriyel hazırlanmasıdır; hazır yemekler, konserve ve dehidre ürünler için iki üretim tesisimiz bulunmaktadır. Bu tesisler, yıllık yaklaşık 21 milyon euro ciro ile 6500 ton bitmiş ürün üretmemizi sağlamaktadır.
Fransa, Olonne Sur Mer
... vermektedir: limuzin sığırı, limuzin dana, Fransız domuz, kuzu, at ve Challans tavukları. Menüsü ve yemekleri mevsimlerin ritmine göre değişmektedir. Şarküteri, yerel üreticilerle çalışmakta ve taze ürünler kullanarak geleneksel yemekler hazırlamaktadır. Et paketleri (sığır, dana, domuz, tavuk ve karışık), büfe (çiğ sebzeler, salatalar, tabbouleh, pâté/rillette, şarküteri çeşitleri, garnitür, çeşitli etler ve peynir tabağı) gibi birçok seçenek arasından tercih yapabilirsiniz; ayrıca sıcak yemekler, ızgaralar ve garnitürler de mevcuttur.
Fransa, Saint-jean-d'ardieres
... üretilen kırmızı şaraplar aracılığıyla erkek damgasını ortaya koymaktadır. Bu şaraplar, farklı yemek türleriyle mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Çiğ veya haşlanmış yemeklerden, bistro yemeklerine veya füzyon mutfağına, kırmızı veya beyaz et, kırmızı meyveler, peynirler ve baharatlı yemekler dahil her türlü gurme isteği için uygundur. Anlık ilhamınıza göre MODE, CLASSIC veya CHIC şaraplarından birini tatmak için harika bir fırsat.
Fransa, Brillon
Atavik, köpekler ve kediler için gıda konusunda uzmanlaşmış bir Fransız markasıdır. 2012 yılında eski bir rottweiler yetiştiricisi olan Nicolas Nolf tarafından kurulan marka, evcil hayvanların ihtiyaçlarını karşılamak için sağlıklı ve dengeli tarifler sunmaya devam etmektedir. Bugün, Atavik hem tahılsız kuru mamalar hem de konserveler, atıştırmalıklar, takviye gıdalar ve hatta çiğ et, diğer...
Fransa, Avignon Cedex 9
... işlemimizle, daha önce az veya hiç kullanılmamış malzemelerden, soğuk yeniden yapılandırma ile şatafatlı ve özgün ürünler, çiğ veya pişirilmiş olarak, catering hizmetleri ve işleme atölyeleri için üretme imkanı sunuyoruz. Nihai ürün, her zaman düzenli bir sunum avantajına sahip olup, orijinal ürünler, et veya balık kasları ile özdeşleşmektedir. Pişirme verimi, ham kas ile yakın olup, dilimleme ve pişirme sırasında mükemmel bir tutuş sağlar.
... ürünleri yelpazesi oluşturmuştur. MASSE evi, öncelikle iyi ürünlere olan bu tutku ile tanınır; tütsülenmiş somon, havyar, et (domuz yavrusu, kemiksiz domuz yavrusu sırtı, kemiksiz domuz yavrusu butu, kemikli domuz yavrusu omzu, kemikli domuz yavrusu arka bacak, ayrıca böbrek ve kalp patatesi ile dana böbreği ve dana işkembesi, sığır / kuzu ve daha ayrıntılı bölgesel et çeşitleri, kümes hayvanları ve av hayvanları, salamura ürünler, mantarlar ve ravioli, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri ve salyangozlar, yağlar ve sirke ile gurme gıda ürünleri.
Fransa, Arraye Et Han
...Val de Seille'deki küçük bir süt çiftliği, elli kadar süt ineğine sahiptir. 2000 yılından beri çiftlik organik tarım ile yönetilmektedir ve kısa bir süre önce süt ürünleri üretmeye başlamıştır. Satışa sunulan ürünler: Doğal ve meyveli yoğurtlar. Beyaz peynir. Tereyağı. Krema. Sütlü tatlılar. Çiğ süt poşetleri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play