Fransa, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS, Fransız zanaatının kalbinde yer alarak, Montélimar'ın, nougatın tartışmasız başkenti, tarihini ve geleneksel ustalığını kutlayan olağanüstü nougatların üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz: Klasik Nougat de Montélimar'dan, badem ve bal ile zenginleştirilmiş, organik ürünleri tercih edenler için tasarlanmış Nougat bio'ya kadar geniş bir nougat yelpazesi sunuyoruz...
...Gıda aromalarımız farklı formlarda sunulmaktadır: sıvı, toz, emülsiyon. Ambalajlar 30 ml'lik şişe, 250 ve 500 ml'lik bidonlar veya talep üzerine dökme olarak çeşitlenmektedir. Çeşitli gıda kategorilerine eklenmek veya bu gıdaların hazırlanmasında kullanılmak üzere tasarlanmıştır: hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, köpükler, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar; ayrıca çikolata, dondurma, içecek-şurup, hazır yemekler, süt ürünleri, bisküvi.
Fransa, Wingles
...Limon-gianduja çikolata bonbonu 1130 g Kartondaki miktar: 1 Sipariş başına minimum miktar: 1 Minimum sipariş miktarı türü: Karton başına birim SKU: BBC-9-P Üretim ülkesi: Fransa Ön sipariş: Evet En çok satan: Hayır Kişiselleştirme: Hayır Ağırlık (lbs): 2.49 Uzunluk (inç): 9.21 Genişlik (inç): 6.81 Yükseklik (inç): 2.76...
Fransa, Saint Orens De Gameville
... arasında, mevcut olanlara göre şunları bulabilirsiniz: - Bitter çikolata - Çikolata ve fındık - Antep fıstığı - %100 Arabica kahve - Tonka fasulyesi - Madagaskar Bourbon vanilyası - Siyah frenk üzümü - Limon - Lot bölgesinden ahududu - Passiflora Meyvesi Serin bir yerde, buzdolabında 4°C'de saklayın. Tavsiyemiz: Makaronları yumuşak bir şekilde tatmak için, tüketmeden 30 dakika önce oda sıcaklığında bekletin. DDM: Tercihen 5 gün içinde tüketilmelidir. Referans: MACARONS-COFFx9...
Fransa, Épaignes
Fransa, Objat
...Malzemeler: Fransa menşeli un, tereyağı, pudra şekeri, %0.23 limon, zerdeçal. 100g için besin değerleri: Enerji 2034Kj, 487Kcal, yağ 29g, doymuş yağ 20g, karbonhidrat 52g, şeker 19g, protein 4.5g, tuz 0g.
... deneyimi sunuyor. Mevcut işlemler: Yıkanmış, doğal, bal Mevcut dereceler: Yıkanmış: 1, 2 ve 3 Doğal: 1 Bal: 1 Tür: Arabica Yükseklik: 1850 m ile 2000 m Aromalar: Erik, narenciye, limon, bal Bölge: Gakenke...
Fransa, Yssingeaux
...Kakao Vanilya, kakao tadı Kahve Karamel/Koyu/Çok kavrulmuş Kapuçino Karamel Süt/Yağ Çikolata Kakao notası, ballı Krem Brülée Akçaağaç Malt Kestane Bal Calisson Nougat Fındık Pralin, karamel Kakao Trüf, krema Pastacılık Notları: Tarte Tatin, Meringue-Limon Turtası Vanilya, vanilya özleri, orijinal vanilya...
Fransa, Malataverne
DISTRAZUR'a hoş geldiniz, sizin gurme gıda toptancınız. 25 yılı aşkın bir süredir, geleneksel ticareti kaliteli ürünler sunma amacıyla hizmet veriyoruz; bu ürünler, müşterilerimize uygun ve büyük dağıtım kanallarından farklıdır. Markamız, Les Saveurs du Clavon, en seçici gurmeleri bile cezbetmektedir. Kolayca tanınabilir ve lezzetli, ince ve zarif ürünlerin bir seçkisini garanti eder. Bağımsız bir...
Fransa, Appietto
...çıtır dokusu ve lezzetiyle sizi mest edecek. (kestane unu, limon, fındık, beyaz şarap, anason vb...). Afa'nın canistrelli'leri, gerçek bir korsika spesiyalitesi olarak sizi kayıtsız bırakmayacak! Ağırlık: 250 gr'lık paketler İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek Yağı, 3,5% doğranmış fındık Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 1975 kJ (470 kcal) Yağ: 20 g Doymuş yağ asitleri: 2,4 g Karbonhidrat: 67 g Bunların içinde Şeker: 30 g Protein: 6,4 g Tuz: 0,71 g...
Fransa, Furiani
...İÇERİKLER %70 Bitter Çikolata (şeker, kakao yağı, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), canistrelli (buğday unu, beyaz şarap, alkol, ayçiçek yağı, tuz), feuilletine (buğday unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt proteini, tuz, arpa malt unu, kabartma tozu: E500II), kuru meyveler (badem, fındık, ceviz), glikoz şurubu, sorbitol, frambuaz püresi, limon, karabuğday, dondurulmuş kahve, 4 baharat (zencefil, tarçın, yeşil anason, muskat cevizi), UHT krema, gluten, doğal renklendiriciler Referans:EC240NOIR...
Fransa, Montauroux
...Güzel madeleine, iyi yuvarlanmış, yumurta ve tereyağında zengin. Tatlar: sade, limon, ahududu, çikolata. Diğer tatlar isteğe bağlı olarak mevcuttur.
Fransa, Perpignan Cedex
... olanak tanır: vinaigrette'i aromalandırmak sebzelerin ve buharda pişirilmiş patateslerin pişirme suyunu aromalandırmak tereyağını aromalandırmak çikolata ile birlikte hamur işlerini aromalandırmak buz küplerini aromalandırmak öksürük veya soğuk algınlığı için bir inhalasyon hazırlamak bir banyonun suyunu aromalandırmak bahçedeki böcekleri ve evcil hayvanların parazitlerini uzaklaştırmak...
Eşleşen ürünler
Nane
Nane
Diğer Ürünler
Cébette
Cébette
Fransa, Talant
... Sonraki Büyük Pastacı?" programında jüri üyesi olarak görev alıyor. Christophe Adam'ın atölyesi, çilek, çikolata gibi pastacılığın öne çıkan ve değerli malzemelerini bir dizi kitap aracılığıyla vurgulamaktadır: Her eser, bu unsurları yeniden keşfetmeye davet ediyor. Pastacı için meyve yerine daha çok bir çeşni olan limon, esas olarak bir temel malzeme olarak değil, baharat olarak kullanılmaktadır. Limon, Christophe Adam için çoklu bir ilham kaynağıdır. Bu eserde, konuklarla yapılan buluşmalarla punctuated 45 tarif keşfedin. Referans: BELI04 Stokta: 8 Ürün Boyutlar: 128 Sayfa - Fr Dil: Fransızca...
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
...GELENEKSEL AROMALAR Limon Vanilya Çilek Portakal Kahve… Daha özgün aromatik notlar: gül, menekşe, lotus, deri, nougat vb. Birleşimler: kayısı-calisson, yaban mersini-menekşe, elma-kaneel, karamel-tuzlu tereyağı vb. Uygulamalar: içecekler, süt ürünleri, fırıncılık, pastacılık, bisküvi, şekerleme, çikolata, diyet ürünleri, … Tüm aromalarımızı sıvı veya toz halinde sunabiliriz. Ürünler veya uygulamalar listesi kapsamlı değildir. FİYATLAR VE NUMUNALAR TALEP ÜZERİNE >...
Fransa, Biguglia
... asitleri (g) = 4.7 karbonhidrat (g) = 31.4, bunların şeker (g) = 31.4 protein (g) = 5.4 tuz (g) = 0.4 Durum: Yeni İÇERİKLER: Brocciu %37.3 (koyun peyniri suyu, tuz), tam yağlı süt %37.3, şeker, glikoz, limon %0.2 Net ağırlık: 100 g Menşei: Korsika...
Fransa, Mietesheim
...Meyve püresi ile yapılan sirke, yemeklerinize şaşırtıcı bir egzotik dokunuş katarken, yumuşak ve meyvemsi bir nota sunar. Frambuaz püresi ile yapılan sirke oldukça özgün olup, salatalarınız ve çiğ sebzelerinizle harika bir uyum sağlar; ayrıca limon veya çikolata tatlıları için de fark yaratabilir. İçindekiler: Frambuaz püresi (42%), beyaz sirke 8° (41%), şeker, jelatör: pektin.
Fransa, Coignieres
...THCFREI Narkotik etkisi yok AB'de üretilmiştir İçindekiler: Şeker, Glukoz şurubu, Asidik madde: Limon tuzu, CBD Ekstresi, Aromalar, Boya E101, E132. CBD Şekerlemeleri Skunk Enerjik lezzet. Cihazdan sonra. Bu ürünü sipariş edin ve 1 puan kazanın! İçerik: 18g başına şekerleme...
Fransa, Landeleau
... sayesinde, formuna ve/veya sağlığına dikkat eden kişiler için mükemmel bir seçenektir. Bu krep, korunma amacıyla iyi pişirilmiştir. Soğuk olarak sandviç şeklinde, ya da kahvaltıda ve atıştırmalık olarak (tereyağlı veya çikolata, reçel ile…) tüketilebilir, öğle ve akşam yemeklerinde ise çeşitli malzemelerle doldurulabilir. Yemek fikri: Öğün için, hayal edilebilecek her şeyle doldurabilirsiniz: - tereyağı, gruyere peyniri, jambon, yumurta, - tereyağı, füme somon, limon suyu - peynir, salata - sosis - füme domuz pastırması - küçük sebzelerle...
Fransa, Bordeaux
...Tüm kutularımızın içeriği, isteklerinize ve bütçenize göre modülerdir. Taleplerinizi bize iletmekten çekinmeyin. Kutu kişiselleştirmeniz, ya lazer gravürü ya da serigrafi (renkli) ile yapılabilir. Minimum miktar: 10 kutu Domaine Martin Côte du Rhône 75 cl Menton limon likörü 20 cl Organik somon kreması 110g Yeşil tapenade 95g Menton limon reçeli 200g Sütlü çikolata ve nougat kreması kaplı çıtır atıştırmalıklar 150g Portakal çiçeği ile yapılan navetler 150g Doğal calissons - 8'li kutu Boş veya kişiselleştirilmiş kaydırmalı ahşap kutu...
Fransa, Lonlay L'abbaye
Manastır Sable Üreticisi. Manastır Bisküvi Üreticisi. Isigny A.O.P. tereyağı ile üretilen geleneksel bisküviler. Normandiya Galet Üreticisi. Eski tarz sable üreticisi. Kırmızı meyveler, limon bademleri, elmalar ile trouvillais üreticisi. Koyu veya sütlü çikolata dağıtımcısı. Küçük hazineler serisi üreticisi. Organik kek üreticisi. Büyük organik sable ve organik hasat sable dağıtımcısı. ISO 14001 standardı sertifikası. BRC ve RSPO sertifikası. Engelli bireylerin istihdamı için Örnek Alma Ödülü. Carrefour Sürdürülebilirlik Ödülü.
...optimal kaliteyi garanti etmek için büyük bir özenle seçilmektedir. %100 doğal, el yapımı çeşitli bisküvi seçenekleri sunuyoruz: - anasonlu navetler - portakal çiçeği navetleri - portakallı bisküviler - limon haşhaşlı kurabiyeler - üzüm paletleri - incir paletleri - çikolata parçalı kurabiyeler - beyaz çikolata, badem ve kayısı parçalı kurabiyeler Bugün MAISON CRAQUELIN, Fransa ve Avrupa'da dağıtım ağını geliştirmek istemektedir. Eğer bayimiz olmak isterseniz, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Fransa, Flagey
... ardından dondurma işlemi ile çalışmakta olup, hazırlıkları koruyucu maddeler içermez. Agrodoubs, üst düzey IFS sertifikasına sahiptir ve organik tarifler geliştirmektedir. Çikolata üreticileri için yaban mersini veya karamel dolgu, limon veya çikolata tartları için hamurlar, krem brülée veya pastacı kremleri, Flagey köyünde inşa edilen fabrikanın bazı özel ürünleridir. AGRODOUBS, pastörize edilmiş...
Fransa, Paris
... satıcı saf ve doğal esans yağları HE aspic, lavanta, biberiye, sardunya, paçuli, bergamot, mandalina, limon, portakal, okaliptüs globulus, radiata, citriodora, kenevir, bitkisel yağlar, tatlı badem, böbrek otu, üzüm çekirdeği, argan, ayçiçeği, neem, zeytin Mumlar ve sabunlar için parfümler ve kokular, frenk üzümü, tarçın, çikolata, kahve, bambu, deniz, çam, shea, hindistancevizi, gıda aromaları...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play