Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli un, %33 beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, emülgatör: kolza lesitini), %12.24 incir, esmer şeker, pudra şekeri, tereyağı, yumurta, portakal kabuğu, badem, kabartma tozu. 100g için besin değerleri: Enerji 1797Kj, 429Kcal, yağ 20g, doymuş yağ asitleri 12g, karbonhidrat 57g, şeker 39g, protein 5.2g, tuz 0.06g.
Fransa, Appietto
... geleneksel Korsika bisküvi çeşit paketi, tek bir poşette farklı lezzetleri denemenizi sağlayacak. Ağırlık: 1 kg İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Kuru incir %6,3 Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 2008 kJ (478 kcal) Yağ: 19 g Doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 68 g Bunlardan Şeker: 29 g Protein: 6,9 g Tuz: 0,67 g...
Fransa, La Fouillade
...Biyolojik dolgulu çubuklar, çikolata veya meyve ile meyveli çubuklar: dolgulu: çilek, yaban mersini, ahududu, incir veya portakal çikolatalı çubuklar: çikolata dolgulu veya çift çikolatalı 6 Vegan çubuk tarifi dahil! Ağırlık: 150g Bisküvi sayısı: 6 bireysel paket...
Fransa, Furiani
...İçindekiler: %70 bitter çikolata (kakao yağı - şeker - soya lesitini - doğal vanilya ekstresi) - zencefil - kayısı - incir - papaya. Ağırlık: 100g Referans: TUBCDNOIR...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... çikolatalı tatlılarla tadına varılacak bir şişe. Karmaşıklık ve lezzet dolu bir zevk! Hacim: 75cl Tür: Tatlı doğal kırmızı şarap Artık şeker: 103g/L Üzümler: %90 Grenache, %5 Carignan & %5 Maccabeu AOC: Maury Saklama: Şu anda içilebilir ve 2050 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 14-16°C...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...Bu güzel kap, gümüş kapaklı, 250g mum içeriyor... Kiraz ağacından yapılmış dalgalı veya çapraz şekilli fitili ona zarif bir dokunuş katıyor. Tek yapmanız gereken onu yakmak ve çıtırtısını dinlemek... Zen anı garanti! Koku ruh eşi, çikolatalı kurabiye, amber suyu, Lady Million (Paco Rabanne), misk, n°5 Chanel, şakayık yaprakları, incir özü, yuzu...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence'den pralin gianduja ile kaplanmış meyve püresi. 16 ile 20°C arasında kuru bir yerde saklayın. İçindekiler: şeker, kakao yağı, Provence bademleri, kakao hamuru, yağsız süt tozu, dehidre glikoz şurubu, stabilizatör toz sorbitol, kayısı, kiraz, incir, çilek, su, çilek, kiraz, incir, kayısı, jelatör pektin, kaplama maddesi arabik zamk, sitrik asit, soya lesitini...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
MENET KURU ERİK, çekirdekli, çekirdeksiz, dolgulu, çikolatalı, şaraplı, şuruplu, kremalı, eklenmiş şeker içermeyen püre şeklinde kuru erik uzmanıdır. Bize MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR adresinden e-posta ile ulaşabilirsiniz. Kuru kayısı, ananas, incir, çilek, mango sunuyoruz. Bu meyveler, mağazanızda dikkat çeken ve müşterilerinizin iştahını kabartan bir renk yelpazesi oluşturmak için kızılcık (veya...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play