Fransa, Privas
... püresi (%60), kestane kreması (%40) Marpom, %40 Ardeche kestane kreması ve %60 elma püresinin lezzetli bir karışımıdır. %70'ten fazla meyve ile hazırlanmış olan marpom, günün her saatinde tüketilebilecek meyve porsiyonudur; çocuklar için idealdir, yetişkinler için önerilmektedir. Marpom ayrıca iki farklı aromada da sunulmaktadır: kayısı ve çilek. İçindekiler: meyve püresi (%60), kestane kreması (%40) Kod: 630 Net Ağırlık (g): 340 Brüt Ağırlık (g): 400 Fiyat KDV Dahil: 2.63...
Fransa, Le Lauzet Ubaye
...Alkol, meyve macerasyonu ve şekerden hazırlanmıştır. Aperatif olarak, şampanya ile eklenerek festivaller için bir Kir ya da sadece çok soğuk bir beyaz şarap ile yerini alır. Sadece birkaç buz küpü ile tadılabilecek geniş bir meyve kreması lezzetleri seçeneği.
Fransa, Livry Gargan
...Krem Şanti (Çilek) Ürün Kodu: 8002 Marka: Vesce Net Ağırlık: 75g x 2...
Fransa, Biguglia
...ÇİLEK, FRAMBUAZ VE BROCCİU REÇELİ TARTI Malzemeler brocciu kreması için 200 gr %30 yağlı krema 1 kavanoz brocciu ve cedrat reçeli 1 adet limonun rendesi Hazırlık Kremayı bir tencerede kısık ateşte ısıtın, brocciu reçelini ekleyin ve limonun kabuğunu rendeleyin. Karışım homojen hale geldiğinde, karıştırın ve üzerini streç filmle kaplayarak buzdolabında soğutun. Süsleme Soğuk robot kabında brocciu...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Benzersiz bir tat için ince hislerin evliliği. İçindekiler: Taze krema, konsantre yağsız süt, çilek %21, şeker, yumurta sarısı. Süt ve yumurta bazlı bileşenler içerir.
Fransa, Puyricard
... meyvenin üzerine sos olarak, elmalı tart üzerinde... Son Kullanma Tarihi*: 3 yıl Net Ağırlık: 370g ve Provence Kayısı ile Çilek için 750g'lık iki format. Şeker Oranı: %62 Dağıtım Ağı: Confit de Provence şirketi, bazı serileri dağıtım ağına göre farklılaştırmayı tercih etmiştir. Bu nedenle, bölgenizdeki büyük ve orta ölçekli marketlerde Vergers des Alpilles markasını ve onun organik versiyonu Vergers Bio'yu bulabilirsiniz.
Fransa, Objat
...İçindekiler: şeker, krema, AB dışı menşeli beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), glikoz, trimolin, AB dışı menşeli %66 siyah çikolata (kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini), tereyağı, badem ezmesi, pralin, frambuaz parçaları, şekerlenmiş portakal kabuğu, kaju fıstığı, nugat (şeker, badem, bal, su, glikoz, antep fıstığı, fındık, yumurta akı, pudra şekeri), çilek meyve püresi (şeker, çilek püresi, glikoz, trimolin, sarı pektin, sitrik asit, su), kahve.
Fransa, Montauroux
...Reçel veya sürülebilir kremayla doldurulmuş kurabiyeler. Tatlar: ahududu, limon, çilek, portakal, kayısı, çikolata veya fındık kreması. Diğer tatlar isteğe bağlı olarak mevcuttur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play