Fransa, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Üzümler, kasalara dikkatlice elle toplanır. Geleneksel yöntemle şarap yapımı. 12 ay boyunca şarap mayası üzerinde dinlendirilir. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Somon pembe rengiyle ince kabarcıklar. Meyvemsi ve çiçeksi notalara sahip bir burun. Ferah, meyvemsi ve zarif bir damak. ACCORD METS/VIN : Kutlama aperatifleri, kokteyller, çilekli tart. TEMPERATURE DE SERVICE : 7 ile 9°C arasında. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Auxerre
...baharatlı yemek, sert veya mavi veya yumuşak peynir, taze peynir, tatlı Şarap yapımı: Ön fermantasyon macerasyonu 10 gün boyunca 8°C'de sürmektedir. Alkol fermentasyonu, ekstraksiyonu artırmak için hafif günlük pompalama ile birlikte klasik bir vinifikasyon ile takip edilmektedir. Malolaktik fermentasyonun ardından fıçıda 4 ay süreyle şarap mayası üzerinde bekletilmektedir. Göz: etkileyici derin bir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play