Fransa, Compiègne (60200)
CBC & Business Eğitim Merkezi'ni keşfedin, CBC (Pasta Tasarımı, Kurabiyeler, Cupcake'ler) yaratıcı dünyasında becerilerinizi geliştirmek isteyenler için vazgeçilmez bir referans. Şirketimiz, kaliteli profesyonel sertifikalı eğitimler sunma taahhüdünde bulunmaktadır. Profesyonellere yönelik öne çıkan ürünlerimiz arasında, unutulmaz bir parti için özenle seçilmiş tematik tabak ve aksesuarlar içeren...
...100g şeker kutusu PET'te. İçindekiler: rafine edilmemiş Fransız pancar şekeri, sürülebilir pasta aroması ve doğal kahverengi renklendirici (E150C) Yoğurtlarınız, kekleriniz, krema, beze için idealdir… Referans: SUCRE00053A...
Fransa, Brignais
... ateşte 1 dakika ısıtın ve karıştırın. Ateşten alın, hazır! Malzemeler Malzemeler: Kuru meyve karışımı* %39,6 (badem*, kavrulmuş fındık*), rafine edilmemiş sarı şeker*, bitter çikolata parçaları* (kakao %57 min.) (kakao kütlesi*, sarı şeker*, kakao yağı*, toz vanilya*), kakao tozu*. Diğer kuruyemişler, süt, soya izleri içerebilir. Ağırlık: 150g BİO: Evet %100 Bitkisel: Evet Yağsız: Evet...
Fransa, Fondettes
...ScrapCooking® şeker hamuru ile pasta süslemesini keşfedin! Pasta tasarımı için, bir pastayı kaplamak veya küçük figürler oluşturmak için idealdir. Palm yağı içermeyen ve doğal kökenli bir renklendiriciye sahip bu şeker hamuru, profesyonel kalitede, hafif vanilyalı bir tada sahiptir. Esnek ve elastik yapısıyla yırtılmaz ve yapışmaz. Ayrıca, tamamen Fransızdır çünkü doğrudan Fondettes'teki tesislerimizde üretilmektedir.
Fransa, Talant
... güzel şeker hamuru pastaları yapabilmesini sağlar; bu pastalar hem küçükleri hem de büyükleri hayran bırakacaktır! Şeker hamurunu, pastalarınızı süslemek için, her türlü etkinlikte veya karakter, hayvan gibi figürler yapmak için kullanabilirsiniz... Dekorlarınızın tek sınırı hayal gücünüzdür! Hazır durumda, şeker hamurlarını açmak için daha az yapışkan olan polietilen merdane R8007B'yi öneriyoruz. Merdane ile açtıktan sonra bu hamuru kullanabilirsiniz. Referans: D20.37 Stokta: 675 Ürün Boyutlar: 250 G Ağırlık Fiyat: 0.25...
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300 g lezzet. İçinde ne var? Tam yağlı süt (Fransa menşeli) %53, şeker, spekuloos hamuru %12 [(spekuloos %57 (buğday unu, şeker, margarin, kamış şekeri, soya unu, invert şeker, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), tarçın, muskat), bitkisel yağlar (palmiye, kanola, hindistancevizi), şeker, emülgatör (kanola lesitini)], yağsız süt tozu %7, glikoz şurubu. İçerebilir: fındık, kuruyemiş ve yumurta...
Fransa, Montfort Sur Meu
...LİEGE WAFLE İLE İNCİ ŞEKER DONDURULMUŞ 130g FİYATLAR TALEP ÜZERİNE, LÜTFEN SATIŞ TEMSİLCİSİYLE İLETİŞİME GEÇİN Ref: P10051...
Fransa, Olivet
... lezzetli bir şekilde çıtır çıtır hale gelir! İçindekiler: Tahıl flakeleri* %48 (yulaf*, buğday*, çavdar*, arpa*), tam şeker kamışı* %13, ayçiçeği yağı*, kakao kaplı tahıl puffları* (tahıllar* [pirinç*, buğday*, yulaf*, arpa*], çikolata* %23,4 [toz çikolata* %21,3 {rafine edilmemiş şeker kamışı*, kakao tozu* %6,8}, çikolata parçaları* %2,1 {kakao hamuru*, şeker kamışı*, kakao yağı*, ayçiçeği lesitini, vanilya*}], dehidratize arpa malt şerbeti*, rafine edilmemiş şeker kamışı*, vanilya*), pirinç şerbeti* (ekstraktlar...
Fransa, Etaples
...Bu gerçekten de bizim ana ilkemizdir. 9 adet hem lezzetli hem de yenilikçi dolgulu çikolata tarifi geliştirdik. Bu çikolataları 9 dolgulu çikolata keşif kutumuzda bulabilirsiniz! İçindekiler: Kuru meyveler, şeker, tereyağı, krema, bitter çikolata, sütlü çikolata, beyaz çikolata...
Fransa, Malataverne
...Sütlü çikolata, genellikle %25 ile %40 arasında kakao ve kakao yağı içeren, genellikle süt tozu şeklinde süt ve şeker içeren bir çikolatadır. Sütlü çikolata, 1875 yılında Daniel Peter tarafından İsviçre'nin Vevey şehrinde icat edilmiştir. Çikolata nasıl yapılır? Sıvı olan yağ, deodorize edilip kalıplara dökülerek ve kakao tozu haline getirilmek üzere parçalanan tortu çıkarılır. Kakao hamuru ve presle elde edilen kakao yağı karıştırıldığında çikolata elde edilir. Bitter çikolata için şeker eklenir; ardından sütlü çikolata için süt tozu eklenir.
Fransa, Furiani
...İçindekiler Fındık %49.44, şeker, feuilletine %6.10 (buğday unu, süt proteini, tuz, arpa unu ve malt, kabartma tozu, E500ii), sütlü çikolata (yağsız kakao tozu, yağsız süt tozu, emülsifiye edici: soya lesitini). Referans: NUTLTFEU...
Fransa, Tilloy Lez Cambrai
... maddesi içermez. Bu çikolatalar el yapımıdır ve renklendirici, zerdeçal, havuç, hibiskus, turp, kuş üzümü, elma ve spirulina gibi doğal kaynaklardan elde edilen bir renklendiricidir. İçindekiler: Sütlü çikolata Calimero: sütlü çikolata (şeker, tam SÜT tozu, kakao yağı, kakao hamuru, emülsifiye edici: SOYA lesitini, doğal vanilya aroması). Kakao: minimum %33.
Fransa, Objat
...İçindekiler: Sütlü çikolata %38, AB dışı kaynak (şeker kamışı, kakao yağı, süt tozu, kakao hamuru), %7.33 badem, %4.96 kayısı. 100g için besin değerleri: Enerji 2336Kj, 561Kcal, yağ 39g, bunların içinde doymuş yağ asitleri 22g, karbonhidrat 45g, bunların içinde şeker 44g, protein 7.5g, tuz 0g.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence'den pralin gianduja ile kaplanmış meyve püresi. 16 ile 20°C arasında kuru bir yerde saklayın. İçindekiler: şeker, kakao yağı, Provence bademleri, kakao hamuru, yağsız süt tozu, dehidre glikoz şurubu, stabilizatör toz sorbitol, kayısı, kiraz, incir, çilek, su, çilek, kiraz, incir, kayısı, jelatör pektin, kaplama maddesi arabik zamk, sitrik asit, soya lesitini...
Fransa, Nanterre
...-Seine (92) bölgesinde, Fransız menşeli malzemelerle üretilmektedir, tek istisna Belçika'dan gelen şeker kristalleri. Son olarak, etkinlik hizmetimiz, profesyonel etkinlikler veya aile kutlamaları için Île-de-France bölgesinde her yere gitmektedir. Müşteri hizmetlerimiz, taleplerinize en kısa sürede yanıt vermek için hizmetinizdedir. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Fransa, Hangenbieten
... ilaç endüstrileri için geniş bir üretim makinesi yelpazesinin üreticisidir ve aşağıdaki gibi ürünler üretmektedir: - sakız, - toffee ve karamel, - pişirilmiş şeker, - bisküvi, kraker ve ekmek hamuru, - meyan kökü, - hayvan yemi, - vb. Ürettiğimiz makinelere örnekler: - Ekstrüderler & ko-ekstrüderler, - Intruderlar, - Laminasyon / Yığınlama, - "Kesilmiş ve paketlenmiş" üretim hatları, - Sürekli karıştırma, - Tabletleme / boncuk üretimi, - Gıda için soğutma tünelleri ve paketleme makineleri.
Fransa, Roeschwoog
... hazırlayalım! - Bunun yanı sıra, lezzetli Bredele'leri yapmak için gerekli tüm malzemeleri, gıda süslemelerini ve gurme ürünleri bulacaksınız: bal, reçel, un, baharatlar, pastacılık yardımları, şeker hamuru, badem ezmesi, gıda süslemeleri, azim yaprağı... - Ve elbette Bredele'leriniz için tüm malzemeler: 500'den fazla kurabiye kalıbı modeli, tam bir kalıp, tepsi, çerçeve, daire ve günlük pastacılık için aletler. - Ayrıca: Soufflenheim'dan toprak kalıplar (kougelhopf, langhopf, terrinler...), Alsas tarifleri kitaplarından bir seçki vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play