Fransa, Paris
ProfElec, endüstri ve hizmet sektöründeki profesyonellere elektrik malzemeleri satışı alanında Avrupa'nın pazar lideridir. Son 15 yılda, hizmetlerimizi sunduk ve dünya genelinde ihracat yaptık. Fransa, Estonya ve Litvanya'daki son teknoloji tesislerimiz, piyasadaki en iyi elektrik panolarını tasarlayıp, üretip ve ihraç etmemizi sağlıyor; düşük voltajda ve 6300A'ya kadar. Her bir müşterimizin gere...
Fransa, Bron
...Safran toplandıktan sonra, kurutulması gerekir. Bu aşama en hassas olanıdır çünkü ağırlığı neredeyse %80 azalır. Zaten nadir olan bu ürün, daha da nadir hale gelir. Her safran yetiştiricisinin, mükemmel bir safranın tüm lezzetini veren küçük sırları vardır. Kurutma süresi çok kısa veya çok uzun olursa, baharatın tüm doğal özelliklerini bozabilir veya hatta yok edebilir. Bu nedenle QAMIAB'da...
Fransa, Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex
...Ters faz kromatografisi, TFA ve formik asit gibi iyon eşleştirme reaktörleri kullanarak, bir amino asitten farklılık gösterebilen karmaşık peptit karışımlarını (örneğin, proteinlerin tripsin sindirimleri veya uzun sentetik peptit dizileri) çok yüksek çözünürlükle ayırır. Peptidin hidrofobikliği, elüsyon sırasını belirler; en az hidrofobik peptitler ilk olarak elüye olur. Partikül bileşimi...
Fransa, Donchery
... Aşaması Uzun süreli etki ve domino etkisi. Mikroenkapsülasyon, Cypermethrin'in ışık, sıcaklık ve nem nedeniyle bozulmasını azaltır. İç testler, DRAKER 10.2'nin etkinliğinin iklim koşullarına bağlı olarak bir aydan fazla sürdüğünü göstermiştir. Mikro kapsül, böcekler için tahriş edici olan aktif bileşenler ile çevre arasında bir "engel" oluşturur. Bu şekilde, böcekler Cypermethrin'in varlığını algılayamaz ve geçer.
Fransa, Riec Sur Belon
...°1-2-3 / Ambalaj: x12p-24p-36p-48p-96p • Bretagne İstiridyesi – La Gauloise THAERON: 4 yıl boyunca yetiştirilen özel La Gauloise istiridyelerimiz, Belon'da en az 6 ay olgunlaşma süresine sahiptir. Bu nehirdeki aşama, bu istiridyeye sert ve dolgun bir et, ince bir tat ve hafif tatlı bir arka nota kazandırır. Et oranı %13'ten fazladır. / Kalibreler: n°2-3 / Ambalaj: x12p-24p-48p...
Fransa, La Ciotat
... pratiquer une seconde phase plus douce lorsque la crème devient huileuse.":"Cilde kalın bir tabaka halinde uygulayın. İlk masaj aşamasında enerjik bir şekilde masaj yapın, ardından krem yağlı hale geldiğinde daha nazik bir ikinci aşama uygulayın.","Principe actif principal":"Ana etken madde","Contenant:130ml, 500ml":"İçerik: 130ml, 500ml"}...
Fransa, Maillot
...1947'den beri, plastik enjeksiyon kalıplarının geliştirilmesi, modifikasyonu, onarımı ve bakımı Üretim tesislerinizde, kısa veya uzun süreli müdahaleler için teknisyenlerin yerleştirilmesi. Plastik enjeksiyon kalıplarının bakım atölyelerinin yönetimi, özel ekiplerin kurulmasıyla. Her türlü kaynaktan (Çin, ...) kalıpların kabulü. "İkinci Aşama" veya "Adım 2" türü hizmetler. Amaç, atölyelerinizde...
Fransa, Toulouse
...NRV ajansı, Toulouse'da iletişim alanında özelleştirilmiş bir destek süreci sunan bir iletişim ajansıdır. NRV iletişim ajansı, aşağıdaki adımlarla süreçleri aşama aşama yürütmektedir: - Şirketin yaşam döngüsünün derinlemesine analizi, istenen uzun vadeli hedeflerle birlikte değerlendirilmektedir ve planlanan dönem için operasyonel bir eylem planı içermektedir. - Tüm projeler için önceden...
Fransa, Villefranche-De-Lauragais
Endüstriyel kullanım için beton döşeme uzmanı Kalite, hız, güven Döşemeden... Uzun deneyimimiz sayesinde, tüm beton döşeme türlerinde kendimizi konumlandırabiliyoruz ve böylece endüstriyel zeminlerinizin gerçekleştirilmesinde en yüksek kalitede hizmet sunabiliyoruz. Her ihtiyaca, hatta en özel olanlara bile uyum sağlamak için altı farklı döşeme. ...son katlara DE SOUSA Dallages ekibi, zeminlerinizi benzersiz kılmak için son kat uygulamalarında tüm uzmanlığını kullanmaktadır. Ham yüzeyden renkli kuvarsın eklenmesine kadar, bu aşama her zemine gerçek bir zenginlik katmaktadır.
... adlandırılır, sedimantasyondan sonra mahzene indirilir ve burada alkol fermentasyonu gerçekleşecek olan fıçılara konur. Kırmızı şaraplar için, üzümler kısmen saplarından ayrılır (amaç, sapları meyvelerden ayırmaktır); ardından, vintage'lara bağlı olarak bir hafta veya daha uzun süre boyunca tankta (tercihen ahşap) bekletilirler. Bu aşama, üzümün kabuğunda bulunan tanenlerin ve rengin çıkarılmasını sağlar. Tanklar 16-18°C civarına ulaştığında, mayaların aktivitesi başlar ve alkol fermentasyonu gerçekleşir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play