...Ahşap kaşık 80 cm.
Büyük kaplarda karıştırmak, karıştırmak için idealdir, büyük tencereler ve kazanlar için, aligot, paella...
REF:MATCUI08
Ana malzeme: kayın
Net ağırlık: 0,210 kg...
... büyük bir şarapta bulunması gereken tüm niteliklere sahiptir. Adını, mülkün bilinen ilk sahibi olan şövalye Antoine de Lascombes'ten almıştır; dolayısıyla bu muhteşem mülkün kökenidir.
Üzümler: %55 Merlot, %45 Cabernet Sauvignon
Şarap Yapımı: Elle hasat, paslanmaz çelik ve ahşaptanklar.
Olgunlaşma: 12 ay fıçıda
Tadım: Olgun siyah meyvelerle açılan Le Chevalier de Lascombes, net bir başlangıç ile büyüler. Yoğun olan damak, güç ve zarafet arasındaki ince denge ile dikkat çeker.
...Bordeaux'nun en ünlü şarap üreticilerinden biri olan Denis Dubourdieu'nin gözetiminde gerçekleşmektedir. Tanklar paslanmaz çelikten ve termoregüle edilmiştir ve olgunlaşma, yıllara göre değişen yeni ahşap oranı ile meşe fıçılarda gerçekleşmektedir.
Œil:orta derinlikte purpura garnet rengi
Oenolog tavsiyesi:14 ile 16°C arasında servis edilmesi
Alkol oranı:13,5%
Saklama süresi:23 yıl
Ambalaj:75cl'lik 6 şişe karton
Domaine:Château Siran
Appellation:Margaux
Yıl:2017
Tarım: Geleneksel
Etiket:Kontrollü Menşei Belgesi...
...DIOXIPPE, şarapçılık ve gıda ekipmanları tasarımı, üretimi ve dağıtımında Avrupa'nın önde gelen şirketlerinden biridir. DIOXIPPE, çeşitli kategorilere ayrılmış geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Şarap üretimi, şarap işleme, paslanmaz çelik, beton, lif veya ahşaptanklar gibi birçok farklı müşteri grubuna hitap etmektedir. Ürün yelpazesi, Vanalar, Pompa, Şarap ve laboratuvar ekipmanları...
... edilmiş kartonlarımız neredeyse yeni gibidir. Geniş stokumuz, karton alım ve satım taleplerinizin tamamını karşılamamıza olanak tanır. Ayrıca, posta kutuları, yastıklı zarflar, balonlu zarflar, karton köşeler, etiketler, baskılı poşetler, kraft kağıt, dolgu kağıdı, süngerler, oluklu karton ruloları ve koruma köşeleri de satmaktayız. Ayrıca, yağmur suyu veya diğer sıvıların toplanması ve depolanması için plastik tanklar da satıyoruz. ROUFFIGNAC ile ambalajlara ikinci bir hayat verin ve %30 ila %50 tasarruf edin.
... adlandırılır, sedimantasyondan sonra mahzene indirilir ve burada alkol fermentasyonu gerçekleşecek olan fıçılara konur. Kırmızı şaraplar için, üzümler kısmen saplarından ayrılır (amaç, sapları meyvelerden ayırmaktır); ardından, vintage'lara bağlı olarak bir hafta veya daha uzun süre boyunca tankta (tercihen ahşap) bekletilirler. Bu aşama, üzümün kabuğunda bulunan tanenlerin ve rengin çıkarılmasını sağlar. Tanklar 16-18°C civarına ulaştığında, mayaların aktivitesi başlar ve alkol fermentasyonu gerçekleşir.