Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...La Flaguerie elma sirkesi, organik elmanın asetik dönüşümünün bir sonucudur. Bu doğal sirke, şişelenmeden önce birkaç ay meşe fıçılarda olgunlaştırılır ve filtrasyon yapılmadan şişelenir. Şişenin dibinde bir sirke anası oluşabilir. La Flaguerie elma sirkesi, arpacık soğanı ile tatlandırılmıştır. Brüt ağırlık: 490g 6'lı kutu ağırlığı: 6kg Asetik derece: >5° Artık alkol: <0.5°...
Fransa, Cadeilhan
...Siyah sarımsaklı organik hardalımız etlerinizi, sebzelerinizi veya soslarınızı tamamlayacaktır. Ayrıca marine işlemleriniz için de idealdir. Karakterli, ince ve güçlü bir hardal; güzel siyah sarımsak aromasıyla. Tarif fikirlerimizle ilham bulabilirsiniz. İÇİNDEKİLER Organik Fransız hardalı (organik hardal tohumları, organik alkol sirkesi, su, tuz) %90 Gers bölgesinden organik siyah sarımsak %10 SAKLAMA Oda sıcaklığında ve ışıkta saklanmalıdır. Kullanım sonrası kavanozu iyice kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 90 gün içinde tüketin.
Fransa, Tilloy Lez Cambrai
... olarak parçalanabilir kılar! Bu temizlik ürünü, organik tarımdan elde edilen bitkisel hammaddelerin doğal fermentasyonu ile Fransa'da üretilmektedir. Bu alkol sirkesi şişesi %8 asetik asit içermektedir. Bu, gıda kullanımında izin verilen tek konsantrasyondur.
Fransa, Gisay La Coudre
...Gerçek "Bal Sirkesi", tatlı ve meyvemsi olan Çiçek Balımız ile hazırlanır. Balın şekerleri alkol ve ardından asetik asit haline dönüşmüştür: bu aşamada ürün artık tatlı değildir. Daha sonra, hafif tatlı ve damakta daha yuvarlak bir tat vermesi için bal eklenir. 25cl'lik şık şişelerde, ahşap kapak ve dökme ucu ile sunulmaktadır. Klasik salata sosları için olduğu kadar et ve balıkları deglaze etmek için mutfakta da lezzetlidir. Özellikle hassas mideler için tavsiye edilir!!! Tüketim tarihi yoktur. Referans: VINAS25...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler : - %100 Organik Alkol Sirkesi Kullanım Tavsiyeleri : Alkol sirkelerimiz çeşitli ambalajlarda ve farklı asidite derecelerinde sunulmaktadır. Ambalajlar : 1 L Cam Şişe 3L, 5 L ve 10 L Küp 200 L ve 1000 L Varil Asidite Dereceleri : 8°, 10° ve 12°...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Ispanak* (58%), patates*, ayçiçek yağı*, pişirme suyu, kavrulmuş tam susam, soya sosu* (Su, Soya Fasulyesi*, Tuz, Alkol*, Koji (Aspergillus oryzae)), balsamik sirke* (şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), limon suyu*, tuz, pirinç unu*, sarımsak*, kişniş*, zencefil*. * Organik Tarım ürünüdür - Alerjenler Vejetaryenler için uygundur Kullanım önerileri Tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Provence Usulü Dijon Hardalı, Taş Değirmende üretilmiştir. Ets Fallot, 1840'tan beri Bourgogne'de. İçindekiler: su, hardal tohumu, kırmızı biber, alkol sirkesi, tuz, sarımsak, paprika, aromalar, sızma zeytinyağı, baharatlar Cam 210g 190ml...
Fransa, Mietesheim
...Mixed pickles'ı keşfedin: lezzetli bir sirke hazırlığında altı sebzenin seçkisi. Bu karışım, turşu, karnabahar, soğan, kırmızı biber, havuç ve mısır koçanı ile sağlıklı ve hızlı bir aperatif için idealdir. Kışın tadını çıkarın: Mixed pickles, raclette ile mükemmel bir uyum sağlar! İçindekiler: Turşu, karnabahar, soğan, kırmızı biber, havuç, mısır koçanı, su, alkol sirkesi, tuz, asidik madde: sitrik asit, baharatlar, antioksidan: sodyum metabisülfit, tatlandırıcı: sodyum sakkarin...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli buğday unu, tereyağı, buğday posası, %6.7 mor hardal (şarap suyu, hardal tohumları ve kabuğu, şarap, su, sirke, tuz, baharatlar, sülfatlar), %6.7 eski usul hardal (su, alkol sirkesi, hardal tohumları ve kabuğu, tuz, asidik madde: sitrik asit, aromalar, antioksidan: potasyum disülfiti), tuz. 100g için besin değerleri: Enerji 1875 Kj, 450 Kcal, yağ 31g, doymuş yağ asitleri 21g, karbonhidrat 37g, şeker 1.2g, protein 5.8g, tuz 1.4g.
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Balzamik Ballı Hardal İçindekiler: hardal tohumu, oh, balsamik sirke (şarap sirkesi, üzüm suyu, karamel boyası, E150d) %15 bal, %15 alkol sirkesi, tuz, şeker, baharatlar, koruyucu sodyum sülfiti.
Fransa, Guenange
...Bu sos, çoğu yemeği zarif bir şekilde tatlandırır. Acının gücü, limon suyu ve şeker arasındaki dengeyi takdir ediyoruz; bu, mutfak yaratımlarımıza Asya derinliği katıyor. İçindekiler: Şeker, su, biber püresi (15%), sarımsak, tuz, limon suyu, stabilizatör: xantham sakızı, renklendirici (paprika ekstresi), alkol sirkesi (sülfür), koruyucu (potasyum sorbat). İngiltere'de üretilmiştir 142 Ml 6 000 (Scoville Ölçeği)...
Fransa, Ascain
...geleneksel ve el yapımı içecekler üretmektedir ve bu içecekler, atalarımızdan kalma yöntemlerle hazırlanır. Ürünlerimizin tamamı koruyucu veya renklendirici eklenmeden üretilmektedir. Txopinondo ayrıca 17° alkol oranına sahip elma suyu, Sagarno'dan elde edilen bir içki, Irouléguy kırmızı şarabı ve elma suyu ile yapılan bir aperatif, 18° alkol oranına sahip yeşil elma likörü, 18° alkol oranına sahip yabani elma anason likörü, 40° alkol oranına sahip Sagarno suyu, elma sirkesi ve elma balsamik sirkesi üretmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play