...Açıklama : Konvansiyonel ayçiçek yağı, ayçiçeği tohumlarından mekanik presleme veya soğuk ekstraksiyon yoluyla, standart üretim süreçlerine göre elde edilir. Altın sarısı bir renge, akışkan bir dokuya ve nötr bir tada sahip olmasıyla dikkat çeker; bu da onu özellikle çok yönlü bir yağ haline getirir. İnce aroması, yiyeceklerin tatlarını maskelemeyerek, çeşitli mutfak uygulamaları için ideal olmasını sağlar. Menşei : Ukrayna. Ambalaj : 1L ve 2L cam şişe / 1L, 2L ve 5L plastik şişe. / 5L, 10L, 25L bidonlar / 1000L tank.
Fransa, Lyon
...Latince Adı: Litsea cubeba Persoon Köken: Vietnam Damıtılan Kısım: Hava Kısımları Ekstraksiyon Yöntemi: Buhar Distilasyonu Kimyasal Tip: Sitral, limonen Yetiştirme: Organik Tarım Renk: Soluk sarıdan altın sarısına Esansiyel yağlarımızın kullanım kılavuzunu indirin: BURADA...
Fransa, Paris
... spirulinadan soğuk ekstraksiyon ile yapılmaktadır ve Fransa'da üretilmektedir. Bu işlem, fikosiyanini ve bileşenlerini tamamen koruyarak yüksek biyoyararlanabilirlik sağlar: Spirulina'nın bir bileşeni olarak emildiğinde 30 kat daha fazladır. Kuru form için %15, sıvı form için %80 biyoyararlanabilirlik vardır. Bu, güçlü bir antioksidan ve serbest radikal önleyicidir (C vitamininden 20 kat, E...
...Şirket, aromatik ve bitkisel ürünler alanında uzmanlaşmış olup, safran konusunda tanınmış bir bilgi birikimine sahiptir. Fransa'da üretilen doğal bitki özleri yelpazesini oluşturma yeteneğine sahibiz. Yenilikçi bir ekstraksiyon süreci geliştirdik ve bu süreç uluslararası alanda birkaç kez tanınmıştır (Cenevre Uluslararası İnovasyon Fuarı'nda Bronz Madalya, Innova Brusse Eurisko d'Or'da Altın Madalya). Bu patentli teknoloji, safran ekstraktımızda Crocin, picrocrocin ve safranalin benzersiz kalitesini ve maksimum ekstraksiyonunu elde etmeye yardımcı olmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play