Fransa, Biguglia
...Dokunuşta yumuşak, dilde eriyen kayısılar... onlarsız nasıl geçinilir? Kıtır kıtır bir lezzet veren antep fıstığı parçalarını unutmadan... Gerçek bir lezzet! 100 g için besin değerleri enerji(kcal)= 159 erji(Kj)=673 yağ(g)= 0.3 doymuş yağ asitleri(g)=0 karbonhidrat(g)=51 şeker(g)=49 protein(g)=0.4 tuz(g)=0 Durum: Yeni İÇERİK: %57 Korsika kayısı, şeker, su, limon suyu, pektin, %0.5 antep fıstığı Net ağırlık: 220 g Menşei: Korsika...
Fransa, Marseille Cedex 14
...ANTEPLER Marseille'deki Arnavaux Ulusal İlgi Pazarı (MIN) üzerinde, limana ve otoyol bağlantılarına yakın bir konumda bulunan OPA Distribution, kuru gıda ürünlerinin ithalatı ve dağıtımı konusunda uluslararası bir ölçeğe sahip bir şirkettir. Ürün yelpazemiz şunları içermektedir: Kavrulmuş kuru meyveler: badem, yer fıstığı, fasulye, mısır, karışımlar, fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, kabak...
Fransa, Talant
... tabanları hazırlamak için idealdir (pralin, gianduja, kaplama çikolata, antep fıstığı ezmesi, fındık ezmesi gibi malzemelerle karıştırıldığında). İki yaprak gitar kağıdı veya silikon mat arasında merdane ile açın, paslanmaz çelik kurabiye kalıpları veya bıçaklar kullanarak kesin. Ambalaj: 300g Şef ipuçları: Pırıltılı dantel krebinizi su geçirmez hale getirmek için, erimiş kakao yağı ile %5 oranında karıştırın. Referans: D200523 Stokta: 11 Ürün Boyutlar: 300 Gr...
Fransa, Furiani
...KARANLIK ÇİKOLATA DÔMES frambuaz/marjolein (pembe) - fındık pralin (kestane) SÜT ÇİKOLATA DÔMES tuzlu tereyağı karamel (turuncu) - antep fıstığı pralin (yeşil) İçindekiler Karanlık çikolata %70 (kakao ezmesi, şeker, kakao yağı, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması). Süt çikolatası %37 (şeker, kakao yağı, tam süt, kakao ezmesi, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması). Beyaz çikolata %30 kakao. krema, tereyağı, glikoz şurubu, şeker, frambuaz püresi, badem, fındık, antep fıstığı, marjolein, sorbitol, doğal renklendiriciler. Referans:ECISULA...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
... brülée, kırmızı meyve crumble, badem parçaları, Noel baharatları, tonka fasulyesi, yasak meyve, yulaf sütü - bal, lolipop, frambuaz & menekşe makaron, madeleine, çilek malabar, bal, mojito, gurme yaban mersini, nugat, nutella, zencefilli ekmek, kızarmış ekmek, Breton paleti, panettone, şeftali - krema, pina colada, antep fıstığı, aşk elması, patlamış mısır, çilek patlamış mısır, praline rocher, spekulos, elmalı tart, tatin tartı, tutti frutti, vanilya - tarçın, vanilya - çilek, Noel sıcak şarabı...
Fransa, Objat
...İçindekiler: şeker, krema, AB dışı menşeli beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), glikoz, trimolin, AB dışı menşeli %66 siyah çikolata (kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini), tereyağı, badem ezmesi, pralin, frambuaz parçaları, şekerlenmiş portakal kabuğu, kaju fıstığı, nugat (şeker, badem, bal, su, glikoz, antep fıstığı, fındık, yumurta akı, pudra şekeri), çilek meyve püresi (şeker, çilek püresi, glikoz, trimolin, sarı pektin, sitrik asit, su), kahve.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play