...Berlin eczane markası Dr. Jaglas'ın alkolsüz hibiskus aperitifi, yeni bir aperitif kültürünün ruhunu vurguluyor ve hayata karşı özel bir tutum benimsemeye davet ediyor. Hibiskus çiçeklerinin ekşi tatlılığı, biberiye, acı portakal, mürver meyveleri ve vanilya ile dengeleniyor. Final, ince ve zarif bir viski notasıyla sona eriyor. Alkolsüz içecekler için bir baz olarak soğutulması önerilir; örneğin...
...Berlinli eczane markası Dr. Jaglas'ın alkolsüz hibiskus aperitifi, yeni bir aperitif kültürünün ruhunu vurguluyor ve hayata karşı özel bir tutum benimsemeye davet ediyor. Hibiskus çiçeklerinin ekşi tatlılığı, biberiye, acı portakal, mürver meyveleri ve vanilya ile dengeleniyor. Final, ince ve zarif bir viski notasıyla sona eriyor. Alkolsüz içecekler için bir baz olarak soğutulması önerilir; örneğin, tonik, lime ve buz ile ...
...Bu aperitifte incirin tatlılığı ve greyfurt rosé'nin aromatik gücü bir araya geliyor. Mümkünse buz olmadan, iyi soğutulmuş olarak servis edin.
AĞIRLIK: 1,3 kg...
...Şarap: Bu muhteşem Porto, en az 10 yıl fıçılarda beklemiş şarapların bir karışımıdır. Karamel, toffee, baharatlar (karanfil, muskat) ve kavrulma (kakao, kahve) aromalarının karışımını sunarak büyük bir karmaşıklık ifade eder. Denge çok doğru ve bütünlük güç ile tatlılığı bir araya getiriyor. Bir aperitif olarak veya güzel bir çikolatalı tatlının yanında tadına varmak için gerçek bir lezzet!
Tür: Porto Tawny
Hacim: 70cl
Alkol derecesi: %20
Servis sıcaklığı: 16-18°C...
...Nom NOVELUM Tradition
Appellation Côtes de Bergerac
Millésime 2015
Cépages Sémillon, Muscadelle
Couleur Beyaz Moelleux
Degrés %11 vol
Accords mets vins
Aperitif, foie gras, kavun, oldukça tatlı mavi peynir, tatlı.
Nez ve Bouche
Açık sarı, parlak bir renk. Narenciye, armut ve mango aromaları. Ağızda, egzotik meyvelerin tatlılığı ve yuvarlaklığı ile narenciye ve kayısının ferahlığı ve canlılığı arasında dengeli bir tat. Modern ve trend bir Bergerac Moelleux, hafiflik ve meyve ile.