Fransa, Aix En Provence
... maddeler: soya lesitini, buğday lifi kalınlaştırıcı: guar unu, un işleme ajanı: askorbik asit. Üretim, susam, yumurta ve süt ürünleri kullanan bir atölyede yapılmaktadır. Ambalaj: yaklaşık 18 adet paket başına Net Ağırlık: 300g Besin Değerleri: 100g için ortalama besin değeri Enerji değeri: 301 Kcal yani 1198 KJ Yağ: 6.1 g Doymuş yağ asitleri: 2.9 g Karbonhidrat: 50.9 g Şeker: 5 g Lif: 4.
Fransa, Fouras
...SODYUM ASKORBAT 1,5 Kg Sodyum askorbat, askorbik asidin tuzudur. Sodyum askorbat, askorbik asit ile aynı özelliklere sahiptir. Liposomal C vitamini üretimi için ideal bir üründür. SODYUM ASKORBAT 200 G Sodyum askorbatımız, liposomal C vitamini tasarımı için mükemmel bir şekilde ayçiçeği lesitini ile birleşir. Sodyum askorbatımız, hava geçirmez bir kapta 1,5 Kg olarak satılmaktadır. Durum: Yeni...
Fransa, La Rochelle
...Glukoz şurubu (Menşei: Fransa), şeker, tam süt, tereyağı (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, ceviz, invert şeker, sorbitol, Ré Adası tuzu %0.5, Ré Adası deniz tuzu %0.5, doğal vanilya aroması, yumurta akı; Dolgulu: yarı kurutulmuş incir %24 (incir, şeker, doğal vanilya aroması, antioksidan: askorbik asit, asidite düzenleyici: sitrik asit) Ağırlık: 0.250 kg...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play