Fransa, Avignon
...Organik ayı sarımsağı, aynı zamanda yabani sarımsak olarak da bilinir, Amaryllidaceae ailesine ait bir alt orman bitkisidir. Taze organik ayı sarımsağı, fabrikaya geldiğinde yıkanır, sıkılır, IQF olarak dondurulur, ayrıştırılır, kesilir ve kalibre edilir. Organik tarımdan elde edilen ayı sarımsağı: %100 Toplam enerji: 19 Kcal 79 kJ Lif: 2,2 g Protein: 1,0 g Tuz: 0,1 g...
...Kuzukulağı Sarımsaklı Tuzumuzu keşfedin, yemeklerinize tazelik ve özgünlük katacak ince ve lezzetli bir karışım. Ré Adası'nın iri gri tuzundan ve ince kurutulmuş kuzukulağı sarımsağı yapraklarından oluşan bu tuz, doğal ve otlu tatları sevenler için idealdir. İçindekiler: - Ré Adası'nın iri gri tuzu - Kurutulmuş kuzukulağı sarımsağı yaprakları Kullanım: - Marine: Beyaz etler ve balıklar için...
Fransa, Divajeu
... aylarında* gerçekleştirilecektir. Sarımsak, 20 kg'lık torbalarda paketlenmiştir. Talep üzerine farklı paketleme seçenekleri mevcuttur. Satış, Ağustos ayı sonundan başlayarak Kasım ayı sonuna kadar devam edecektir. * Ekim ve hasat dönemleri, ülkeler ve ekim bölgelerine göre değişkenlik gösterebilecek şekilde bilgilendirme amaçlıdır.
Fransa, Mietesheim
...Geleneksel horseradish'in gücü ile ayı sarımsağının kırsal lezzetlerinin ince bir karışımı. Bu horseradish, Alsace'da yetiştirilen ve elle soyulan Fransız bir kökten üretilmektedir. Karakterli, vahşi ve güçlü bir tada sahip horseradish, etler ve balıklarla uyum içinde birleşir ve vejetaryen yemeklerde bir sos olarak tadılır. İçindekiler: Horseradish kökleri, su, ayı sarımsağı %9 (vahşi sarımsak...
Fransa, Capdenac Gare
... - (chlorella, hindiba) veya bağırsak konforu için (fucus) tavsiye edilebilir. Küçük hindiba inulini: 900 mg Chlorella tozu: 720 mg Spirulina tozu: 480 mg Elma pektini: 360 mg Acerola ekstresi: 300 mg Ayı sarımsağı tozu: 300 mg Fucus tozu: 180 mg Hindiba tozu: 150 mg...
Fransa, Lardier Et Valença
Fransız florasından elde edilen organik taze bitki özleri konusunda uzmanlaşmış bir üretim laboratuvarı olan Laboratoire Acanthis, şirketlere özel kozmetik ürünleri, gıda takviyeleri ve diyet ürünleri veya özel bitki özleri geliştirme konusunda uzmanlığını sunmaktadır. Bitkisel dünyada fason üretici olan Laboratoire Acanthis, bir ürünün geliştirilmesi sürecinin tüm aşamalarını kontrol etmektedir...
Fransa, Ham
...Ayı sarımsağı, baharın habercisi olan bir orman altı bitkisidir. Ayıların kış uykusundan çıktıklarında bu taze, hafif kokulu yaprakları yemeye daldıkları söylenir. İşte bu yüzden bu ismi almıştır. Bu, bildiğimiz soğanlı sarımsaktan çok farklı bir sarımsak çeşididir. Ancak, lezzetini kaybetmez. Yine de, ayı sarımsağı, sıradan sarımsaktan daha az keskindir. Ayrıca, sindirimi de daha kolaydır ama...
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
Fransa, Melle
Melle et une Pâte, Marais Poitevin (79) yakınlarında bulunan bir makarna üreticisidir. Yerel hammaddelerle mükemmel kuru ve taze makarnalar üretiyoruz. Makarlarımız benzersizdir ve size orijinal tatlar sunuyoruz: ayı sarımsağı, deniz yosunu, ısırgan otu, safran, melek otu, mantar, spirulina, kenevir, nane ve Espelette biberi. Ürünlerimizin gerçek kalitesini garanti etmekten gurur duyuyoruz...
Fransa, Milly-La-Forêt
...kırmızı Jalapeno biberi, kekik); AROMATİK OTLAR (ayı sarımsağı, dereotu, fesleğen, borage, maydanoz, frenk soğanı, kişniş, su teresi, kara tere, estragon, livèche, mercanköşk, nane, nane, kekik, sorrel, kıvırcık maydanoz, düz maydanoz, pimprenelle, biberiye, roka, sarımsak, adaçayı, kekik, limon kekik); KURUTULMUŞ OTLAR (dereotu, maydanoz, kişniş, kara tere, estragon, düz maydanoz, kıvırcık maydanoz); EGZOTİK AROMATİK BİTKİLER (Tayfesleğeni, yeşil soğan, limon otu, galangal, zencefil, kırmızı Jalapeno biberi, yeşil Jalapeno biberi, limon kabuğu, portakal kabuğu); vb.
Fransa, Bessan
...Taze ve kaliteli Fransız orman ürünleri satıyoruz: Şubat sonundan Nisan sonuna kadar çeşitli ambalajlarda ayı sarımsağı: 100 g'lık paketler, 500 g, 1 kg, 2 kg, 3 kg'lık kutular. Orman kuşkonmazı (ornithogale) 1 kg, 2 kg, 3 kg'lık kutularda veya 200 g'lık demetler halinde. Orman mantarları 3 kg'lık kutularda, porcini, gri chanterelle, sarı chanterelle, ölüm trompeti, koyun ayağı vb. şeklinde. Teslimatları haftada 2 kez yapabiliriz, siparişlerin teslimattan 2 gün önce verilmesi gerekmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play