Fransa, Appietto
... İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Badem %7, Ters şeker Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın. Besin değerleri için: 100 g Enerji: 1888 kJ (450 kcal) Yağ: 19 g Doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 63 g Şekerler: 27 g Protein: 6,4 g Tuz: 0,69 g...
...Malzemeler: Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Formatlar: 180 & 100g...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli un, %33 beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, emülgatör: kolza lesitini), %12.24 incir, esmer şeker, pudra şekeri, tereyağı, yumurta, portakal kabuğu, badem, kabartma tozu. 100g için besin değerleri: Enerji 1797Kj, 429Kcal, yağ 20g, doymuş yağ asitleri 12g, karbonhidrat 57g, şeker 39g, protein 5.2g, tuz 0.06g.
...Marzipan ya da diğer adıyla Marchepain, VIII. yüzyılda Doğu'da ortaya çıkmış, burada harem tatlısı olarak kullanılmış ve XIII. yüzyılda Persler tarafından Avrupa'ya tanıtılmıştır. Venedik haçlılarının bu sırrı keşfettiği söylenmektedir. İki olası köken öne sürülmektedir: Birincisi, badem hamurunun Akdeniz'in kuzeyinden geldiğini savunmaktadır. İtalya'da, San Gimignano'daki bir dükkanda badem...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play